• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pati jeśli jeszcze jesteś lub będziesz, to napisz mi cosik o teście UROGIN... Bo się wybieram chyba... W którym dniu cyklu to robić, czy jakoś specjalnie się przygotowywać trzeba i takie tam szczegóły.

reklama
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

jak ktos ci mowi ze rozumi to najpierw nie kupi ktoras z tych ksiazek a potem pomysli czy na pewno rozumi... wstaw sobie linki do gg moze ktos przeczyta :-)

a jak ty przeczytasz to tez zrozumisz tok myslenia innych, ja mam obie w domu i obie przeczytalam dzieki temu zrozumialam o co chodzi mojemu mezowi i calej rodzinie....

teraz juz naprawde uciekam

Dziękuję, napewno ją kupię

Cześć Wam. Moje gratulacje dla Dziewczyn, które spodziewają się Maleństw.

Nie dziękuję :-)

Dziś mija 2 miesiące odkąd nasz Maciuś odszedł :-( nie potrafię się ogarnąć, było parę dni gdzie jako tako, normalnie funkcjonowałam, ale to tylko parę dni. Do południa nawet jakoś czas zleciał, gdyż dzwoniłam w sprawie ślubu- sala- wolne terminy, orkiestra itd.
Niestety, teraz strasznie się czuję, zresztą jak ostatnimi czasy. Nie potrafię już być taka jak kiedyś, prawdą jest to, że z śmiercią bliskiej Osoby, w nas także coś umiera

Ewcia głowa do góry. Każda z nas to przeszła i każda z nas świetnie Cię rozumie. To co czujesz jest zupełnie naturalne. Ja do tej pory mam huśtawki nastrojów. Czasem bywają dni spokoju, jakby powrotu do normalności, a czasem dni smutku i powracającej żałoby. Ale jakoś dni jednak lecą. Najpierw do zielonego światełka, potem do staranek i ich efektów, potem do kolejnych wizyt u gina i zdjęć usg. Ułoży się jakoś. Zobaczysz... :-)

Cześć Dziewczynki.

Ściskam wszystkie Fasolki.

:-)

Nie chce Wam psuć nastroju moim biadoleniem, bo tak się Was przyjemnie czyta, że chyba będę cichym obserwatorem żeby nie ważyć atmosfery.Buźka. Papapa

Kochana, od tego tu jesteśmy by nie tylko się śmiać, ale i biadolić :-) Zawsze znajdzie się ktoś kto podniesie na duchu lub jak trzeba będzie to postawi do pionu. Więc pisz ile będziesz miała ochotę. Ten temat nie ma wyłączności na radość. Jest w nim i miejsce na smutek.

Witam Panie.

SHE - kurtyna jaki super suwaczek. Bardzo bardzo się cieszę.

Cieszę się, że Ci się podoba. Powiem nieskromnie, że mi też ;-)

Kaska 0201 - ja wstawię fotkę na Naszą Klasę. Mój brzuszek wygląda na 6 miesiąc .

Eeeee, wcale nie ma jakiejś masakry. Spoko brzuchol :-)

A ja wróciłam do domu, zrobiłam zakupy i właśnie duszę żeberka. Dziś będą w sosie śmietanowym. Mmmmm...

No i nareszcie wbiłam się w domowe luźne spodnie. Jaka ulga ;-)

Agatko, a Ty gdzie się dziś podziewasz?

chyba nie ma znaczenia w ktorym dniu cyklu sie robi ten test, ja zrobilam jak bylam na kontroli po poronieniu jakies dwa tygodnie po, i jeszcze plamilam. lekarz pobiera wymaz do odpowiedniej fiolki tak jak w cytologi tylko inna technologia jest tego badania...ja sie do badania nie przygotowywalam bo nie wiedzialam ze moge go zrobic odrazu :-)

tylko moze jednak tak jak koti pisala ze lepsze sa wymazy niz ten test, ja juz bylam po tescie jak sie dowiedzialam, test wychodzi drozej niz wymazy

kurcze jak ja mam napisac referat na podstawie kodeksu pracy o czasie pracy jak tam nic nie da sie zmienic i napisac swoimi slowami... chyba wszystko przepisze haha i tak za to oceny nie ma wiec co sie bede przejmowac i wysilac...

tak tak :tak: Koti powtórzy jak mantre - Daaa zrób wymaz. Zapłacisz mniej i wynik będzie bardziej dokładny. Ja robiłam w 18dc ale to chyba nie ma większego znaczenia. Mój gin nie poleca tych testów, mimo że ma je w ofercie i odsyla do lab. Testy robi chyba tylko wtedy gdy ktoś się uprze. Test kosztuje około 350 zł, a ja za wymazy płaciłam w lab 180 zł ...

Kurcze gdzies chyba na badaniach po poronieniu było, że jednej dziewczynie wyszło coś w uroginie i później musiała wymaz pobierać dodatkowo, bo w teście była tylko informacja że coś jest, ale chyba bez szczegółów i bez antybiogramu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry