Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
jak ktos ci mowi ze rozumi to najpierw nie kupi ktoras z tych ksiazek a potem pomysli czy na pewno rozumi... wstaw sobie linki do gg moze ktos przeczyta :-)
a jak ty przeczytasz to tez zrozumisz tok myslenia innych, ja mam obie w domu i obie przeczytalam dzieki temu zrozumialam o co chodzi mojemu mezowi i calej rodzinie....
teraz juz naprawde uciekam

Cześć Wam. Moje gratulacje dla Dziewczyn, które spodziewają się Maleństw.
Dziś mija 2 miesiące odkąd nasz Maciuś odszedł :-( nie potrafię się ogarnąć, było parę dni gdzie jako tako, normalnie funkcjonowałam, ale to tylko parę dni. Do południa nawet jakoś czas zleciał, gdyż dzwoniłam w sprawie ślubu- sala- wolne terminy, orkiestra itd.
Niestety, teraz strasznie się czuję, zresztą jak ostatnimi czasy. Nie potrafię już być taka jak kiedyś, prawdą jest to, że z śmiercią bliskiej Osoby, w nas także coś umiera
Cześć Dziewczynki.
Ściskam wszystkie Fasolki.
Nie chce Wam psuć nastroju moim biadoleniem, bo tak się Was przyjemnie czyta, że chyba będę cichym obserwatorem żeby nie ważyć atmosfery.Buźka. Papapa
Witam Panie.
SHE - kurtyna jaki super suwaczek. Bardzo bardzo się cieszę.
Kaska 0201 - ja wstawię fotkę na Naszą Klasę. Mój brzuszek wygląda na 6 miesiąc .
Koti powtórzy jak mantre - Daaa zrób wymaz. Zapłacisz mniej i wynik będzie bardziej dokładny. Ja robiłam w 18dc ale to chyba nie ma większego znaczenia. Mój gin nie poleca tych testów, mimo że ma je w ofercie i odsyla do lab. Testy robi chyba tylko wtedy gdy ktoś się uprze. Test kosztuje około 350 zł, a ja za wymazy płaciłam w lab 180 zł ...