• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

kurcze przed chwila bym kota wyprala.... bo wyjelam pranie z pralki wlozylam nowe pranie a mokre powiesilam nasypalam proszku i wlalam plyn do lukania mialam juz drzwiczki zamknac a patrze glowa kota wystaje spod prania.... kurcze gdym nie zarzala to kot by w 60 stopniach nie przezyl wariat jeden nie wiem kiedy mi tam wszedl i kiedy w ogole do lazienki wszedl... a calkiem niedawno czytalam jak babka fretke w 30 stopnaich na krotkim praniu wyprala tyko ze fretka przezyla... ten moj kot to nienormalny wyglupek ciagle cos nabroi....

Jezu Pati ale przeżycia. Nie zazdroszczę... :szok:

reklama
AGA ja w sumie na razie przytyłam 2 kg ale ja i tak ważę za dużo dlatego już sobie obiecałam po porodzie i odstawieniu dojarek dieta i ćwiczenia
a na razie staram się jeść rozsądnie tylko ze chyba nie bardzo wiem co to znaczy właśnie zjadłam 6 placków ziemniaczanych z cukrem kilka cukierków tofii i mam chipsy naszykowane bo zaraz siadamy z Wercia na seans bedziemy oglądać "epoke lodowcową 3"

PATI jeszcze jestem w pracy wiec nie będę biegac z aparatem :)))). W domku na spokojnie sobie zrobię i wam się pochwalę. Ale wiecie co, brzusio duży ale jestem z niego dumna :)))

AGA ja w sumie na razie przytyłam 2 kg ale ja i tak ważę za dużo dlatego już sobie obiecałam po porodzie i odstawieniu dojarek dieta i ćwiczenia
a na razie staram się jeść rozsądnie tylko ze chyba nie bardzo wiem co to znaczy właśnie zjadłam 6 placków ziemniaczanych z cukrem kilka cukierków tofii i mam chipsy naszykowane bo zaraz siadamy z Wercia na seans bedziemy oglądać "epoke lodowcową 3"

haha ja mam tak dokladnie jak ty. :-D

ewela to czemu nie bralas dalej doustnie jak mialas recepte?

haha kaska ja widze juz to odchudzanie :-) ale zycze powodzenia, ja bez slodyczy nie przezyje choc jem je sporadycznie i w malych ilosciach :-) a plackow ziemniaczanych na pewno az tyle bym nie wcisnela gora 3 jak dla mnie to za tluste jedzenie jest :-) tylko ze moge sobie pozwolic bo nie waze nawet 50kg

a co u karoli nie wiem , nie odzywa sie od kilku dni, mam nadzieje ze po porostu nie ma czasu :-)

napisałam do KAROLCI81 może odpisze albo się nam tu pokaże od rana się zbierałam żeby do niej napisać bo się martwie o nią ale jakoś tak nie miałam odwagi

ewela to czemu nie bralas dalej doustnie jak mialas recepte?

haha kaska ja widze juz to odchudzanie :-) ale zycze powodzenia, ja bez slodyczy nie przezyje choc jem je sporadycznie i w malych ilosciach :-) a plackow ziemniaczanych na pewno az tyle bym nie wcisnela gora 3 jak dla mnie to za tluste jedzenie jest :-) tylko ze moge sobie pozwolic bo nie waze nawet 50kg

a co u karoli nie wiem , nie odzywa sie od kilku dni, mam nadzieje ze po porostu nie ma czasu :-)

Źle mnie zrozumialas, ja bralam caly czas dopochwowe,a lekarz sie pomylil i doustne przepisal. :)

Ja waże duzo kuzwa , nie chcialabym przytyc,ale niewiem jak to bedzie, narazie patrzylam na wage i dalej waze tyle samo,wiec to chyba dobra nowina :)

reklama
a co do kotow, to mialam kota ktory w lato chcial wejsc do domu przez uchylone okno gora i jak wskoczyl to chyba sie poslizgnal i utknela mu lapka w szparze i byl problem go wyciagnac bo drapal i darl sie wnieboglosy, na szczescie sobie lapki nie zlamal. a czytalam przypadki gdzie kociaki male tak skacza i utkna glowka i sie dusza lub sobie kark skreca... my na dole mamy nisko parapety i kot na nie bez problemu wskakuje wiec troche sie obawiam lata bo znajac tego kota to bedzie probwal tak wchodzic a cale lato przeciez okna nie beda zamkniete...

a ogole to ostatnio sie usmialam z tescia, bo kot jak poszedl o 21.30 na dwor to nie mial zamiaru wraca i do pierwszej w nocy tesc chodzil dookola domu i kota gonil a kot sie z nim w kotka i myszke bawil haha moj tesc chyba sie w kocie zakochal :-p

ewela a moze ty mialas brac juz doustnie a nie dopochwowo? dziwne ze sie pomylil... no nic ale jak mozna kupic bez recepty to dobrze :-) teraz mozesz wykupic jeszcze ta recepte i bedziesz miec na zapas :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry