• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ewela to mnie zaskoczylas z ta luteina, a gadals cos ze ci sie konczy i za tydzien dopiero do lekarza idziesz? czy po prostu poprosilas o luteine, a masz dopochwowa czy doustna?

aga ja na naszej klasie nie mam profilu wiec tu tez sie pochwal zdjeciem :-)

Dziewuszki jestem na chwilkę -dopiero w domu i jestem wykończona:-( oczka same się kleją.....

Trzymam kciuki za staraczki -oby @ już nei przyszła -od wszystkich zafasolkowanych czekam na wieści na wątku o ciężarówkach (bo kurcze dziś znów nie nadrobiłam:no:) no i od mamusiek teeeeeeeeeeeż.

Wie ktoś co u Kingi i Pixelli????????/ zapomniały o nas:-(:-(:-(:-(:-(

AGA34 kto Ci powiedział że masz brzuch na 6 miesiąc ale koszulka Twojego faceta mnie rozczuliła
Kasiu przyszła kiedyś do mnie Pani "anorektyczka" i powiedziała że ona miała w 6 m-cu taki brzuch. Ale brzychgol mam ogromniasty a na tym zdjęciu to juz mam nawet założoną tunikę ciążową bo zwykłe bluzki podciągają mi soę pod same cycki.
Ale ja nareszccie mam cycki ... huraaaaaaaaa... no i kilka kg wiecej wagi:-(

kurcze przed chwila bym kota wyprala.... bo wyjelam pranie z pralki wlozylam nowe pranie a mokre powiesilam nasypalam proszku i wlalam plyn do lukania mialam juz drzwiczki zamknac a patrze glowa kota wystaje spod prania.... kurcze gdym nie zarzala to kot by w 60 stopniach nie przezyl wariat jeden nie wiem kiedy mi tam wszedl i kiedy w ogole do lazienki wszedl... a calkiem niedawno czytalam jak babka fretke w 30 stopnaich na krotkim praniu wyprala tyko ze fretka przezyla... ten moj kot to nienormalny wyglupek ciagle cos nabroi....

ewela to mnie zaskoczylas z ta luteina, a gadals cos ze ci sie konczy i za tydzien dopiero do lekarza idziesz? czy po prostu poprosilas o luteine, a masz dopochwowa czy doustna?

aga ja na naszej klasie nie mam profilu wiec tu tez sie pochwal zdjeciem :-)

Bo lekarz przepisal mi doustne i ten aptekarz nie chcial mi przyjac tej recepty jako dopochwowe i powiedzial,ze moge je kupic bez recepty. No i dzisiaj poszłam i kupiłam bez i zapłaciłam 100%ceny.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry