missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
julitka no ja tez sie tak wslu****e ale jak dziewczyny mi mowia ze po deuphastonie nie moge zajsc w ciaze jak @ nie bylo bo kiedy owu byla czy w ogole byla wiec sie za bardzo nie ludze... ze teraz cos wyszlo ale wczoraj np mnie podpbrzusze pobolewalo jakis czas i w nocy do kibla poszlam co mis ie nie zdarza i tez troche rzeczy sobie wkrecam. oby u ciebie byla fasolka jesli chcesz
ale u mnie pewnie nie bedzie
ciekawe czy @
przyjdzie w ciagu tego tygodnia po odstawieniu duphastonu.... jesli nie mam inne tabletki podchodzace pod antykoncepty ale znow jesli nie przyjdzie bede sie bala ze w ciazy jestem i nie bede chciala ich brac w ogole mam mentlik jak stad do wroclawia... bbrrr
oby 2010 byl lepszy!!!!!
ale u mnie pewnie nie bedzie
ciekawe czy @przyjdzie w ciagu tego tygodnia po odstawieniu duphastonu.... jesli nie mam inne tabletki podchodzace pod antykoncepty ale znow jesli nie przyjdzie bede sie bala ze w ciazy jestem i nie bede chciala ich brac w ogole mam mentlik jak stad do wroclawia... bbrrr
oby 2010 byl lepszy!!!!!
mam nadzieje ze tak bedzie zawsze i nie bede miala celibatu....
ale to wkrety pewnie bo raczej mao mozliwe ;-)
a ostatni-ładny ciuszek, tylko że nie na moją figurę-wyglądam jak szafa i w szafie pewnie przeleży....
kurde ale to dziwnie brzmi