• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

julitka no ja tez sie tak wslu****e ale jak dziewczyny mi mowia ze po deuphastonie nie moge zajsc w ciaze jak @ nie bylo bo kiedy owu byla czy w ogole byla wiec sie za bardzo nie ludze... ze teraz cos wyszlo ale wczoraj np mnie podpbrzusze pobolewalo jakis czas i w nocy do kibla poszlam co mis ie nie zdarza i tez troche rzeczy sobie wkrecam. oby u ciebie byla fasolka jesli chcesz :tak: ale u mnie pewnie nie bedzie :confused2: ciekawe czy @
przyjdzie w ciagu tego tygodnia po odstawieniu duphastonu.... jesli nie mam inne tabletki podchodzace pod antykoncepty ale znow jesli nie przyjdzie bede sie bala ze w ciazy jestem i nie bede chciala ich brac w ogole mam mentlik jak stad do wroclawia... bbrrr

oby 2010 byl lepszy!!!!!

reklama
witam was po swietach :-) bylam u mamy pare dni i powiem wam ze mi sie chyba z 5 kilo przytylo hihi
aneczko gratulacje dwoch kreseczek :-)

a u nas sa bardzo mile wieczorki i porandki :-D mam nadzieje ze tak bedzie zawsze i nie bede miala celibatu....

dostalam na swieta plyte ani wyszkoni i broszke roze z bursztynami jest sliczna :-) a od mamci kasiorke na narzute na lozko... no i mam wszystkie szafki pelne slodyczy, zamrazarke pelna rybek i lodowke pekajaca w szwach, nie wiem kiedy my to zjemy....

milej niedzieli :-)

pati to dobrze ze sixik rano iw ieczorem bo jak to mowia: kto rano pieprzy ten ma dzien lepszy !!! :-D:-D;-)

ja dzisiaj mojego tez zmolestuje :-) o ile nie wykituje bo to chorobsko mnie wzielo okropne... a no i wlasnie co do ciazy to w poprzedniej tez mialam oslabienie organizmu i zachorowalam na poczatku :-p ale to wkrety pewnie bo raczej mao mozliwe ;-)

Szczerzę współczuję wszystkim kobietą, poronienie to zawsze ogromne przeżycie, które zostawia ślad w psychice. Ja też przez to przeszłam i u mnie nie obyło się bez pomocy psychologa. Może zabrzmi to jak reklama, ale jesteś z woj. łódzkiego to serdecznie polecam poradnię psychologiczną Popsfera.Więcej informacji można przeczytać na ich stronie www.popsfera.pl

Cześć Dziewczynki!
ja tu widzę, że się prezentami chwalimy;-)to u mnie różnie-3 trafione, 2 na siłę, bo mówiłam grzecznie, że nie chce /bo mi się pomysł nie podobał/, ale i tak dostałam :crazy: a ostatni-ładny ciuszek, tylko że nie na moją figurę-wyglądam jak szafa i w szafie pewnie przeleży....
Pati, to jak tak ostro działacie, to może tym razem...a ja chyba po Tobie po@uje i też wkleje monitoring cyklu:)
Agnieszka, jak po KTG, a może juz przez parę dni sie nie pojawisz :tak:a póżniej to już nie sama
Missiiss, ja to już przestałam się jednak łudzić-cycki wcale nie bolą, tempka skacze jak chce-przed wczoraj 36,9, dziś 36,7.sucho mam jak na pustyni, a to że jajnik czasem ukłuje, to taka jego uroda.myślałam, że się wstrzelimy w ten pęcherzyk, ale może on wcale nie pękł.raczej cykl też bezowocny i już jestm zła.a cycki, to chociaż na @ powinny boleć, a tu nic.pewnie jednak nie będzie tak łatwo jak myślałam...
właśnie to wkręcanie jest najgorsze, ale tak to jest jak się czego bardzo pragnie.a Ty masz już jakieś małpowe objawy?

Ostatnia edycja:
No i po wizycie...Wyglada na to,ze Juniorce sie nie spieszy...
Mialam tez usg i wazy juz 4 kg!!!!Jak jeszcze dluzej posiedzi to ciekawe do jakiej wagi dobije maly klopsik...
Nastepna szpitalna wizyta we wtorek...Oni tam daja jeszcze 10 dni po terminie czyli jak do 6 stycznia nie wyjdzie sama wywoluja porod.Moglabym powiedziec,ze chce od razu te tabletki na wywolanie,ale oni twierdza ze lepiej jest jak samo ''wyjdzie''bez zadnych srodkow...
Milego popoludnia:-)

julitka ja np jak zaszlam w ciaze moja tempka sie wahala raz 36,70 raz 36,85 to najwyzsza ale nie spadala ponizej 36,7.... nie mialam nawet 37 a dzidzia byla az ze mno do 24 tc wiec moz enie wszystko stracone a i sluz mialam sucho przez jakis czas jak na pustyni wlasnie dopiero pozniej mialam zalanie sluzem bialawym :tak: a u mnie nie wiem mysallam ze moze dostane dzisiaj albo moze jutro @ bo tak jakos dziwnie mnie brzuch ciagnie tak wlasnie okresowo bo na dzidziusia to za lekko :-) tzn wczesniej bolalo mnie na dzidziusia tydzien po owulce a teraz czekam na ten okres i zobaczymy czy bedzie jeszcze do wtorku biore duphaston pozniej w ciagu tygodnia ma @ przyjsc i zobaczymy czy przyjdzie... czy bede musiala brac te inne tablety a moze ... haha :-D fajnie by bylo jakby juzprzylazla i bym miala z glowy :tak:

ehh, no z tą Twoją @ to się mamy ;)ale mówiłam Ci już że pewnie na Sylwka wpadnie:)tak sobie myślę, że jednak przed ponowną ciążą to dobrze by było żebyś choć 1 @miała, chociaż słyszałam że różnie to bywa.a ze mną...myślę, że jednak stracone,zwłaszcza że ta moja choroba paskudna do dziś mnie męczy i obawiam się, że mój organizm za wiele stresu przeżył.szkoda by było, ale cóż-takie życie.wprawdzie dziś po 3 łykach piwa mi się w głowie zakręciło /ostatnio też tak miałam/, ale to chyba raczej przez osłabiony organizm.jutro może sobie zrobię badanie progesteronu, bo to wypada 7 dzień po owul, bo nie jestem przyzwyczajona, że w 2giej połowie cyklu cyce nie bolą;-)ale przed 1szą @ też nie bolały, więc może mój organizm zwariował.ale okropne jest wyglądanie oznak, nie?to się nawet nie da tak wyłączyć myślenia o tym :)

reklama
no dokladnie, szkoda ze sie nie da wylaczyc :tak: w ogole ja juz zglupialam czy mnieboli brzuch z przejedzenia od slodkiego bo nadrabialam od mojego postanowienia :-p czy to rzeczywiscie na @ ... chcialabym zeby przyszedl od razu po duphastonie bo nie chce brac jeszcze tych tabsow innych ... nawet moze przychodzic w sylwestra i tak sie nigdzie nie wybieramy bo maz pracuje ale ja juz tak za nia tesknie ze masakra:eek: kurde ale to dziwnie brzmi :-D ja tez chora i powiem ci jak biore aspiryne czy ibuprofen na goraczke to mnie telepie i od razu sobie mysle a jak dzidzius jest?? i sie boje ... no ale musze wyzdrowiec... no nic ide jutro do gina no moze cos powie co tam u mnie sie dzieje czy blona urosla i czy @ przychodzi.. zastanawiam sie czy jajniki juz si epowiekszaja w ciazy od zagniezdzenia od pierwszych dni... hmmm i czy na @ tez ie powiekszaja czy tylko na ciaze... no nic zobacze co jutro uslysze... wiesz z tym ze 1 chociaz @ musi byc to w sumie wiem bo musialoby sie jeszcze wszystko wyczyscic z lyzeczkowania ale wiadomo jak to rozum i chec posiadania dziecka sie kloca ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry