• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witajcie..
gratuluje II kresek :)))
karolcia trzymaj sie....modle sie o ciebie i twoje malenstwo.....
a ja jakos tak w depreche wpadam...nic mi sie nie chce...nic mnie nie cieszy....ciezko zyc z tym wszystkim...
w srode mam wizyte u gina...zaczynam leczenie...nie wiem czy juz pisalam ze wyszly mi 3 bakterie z gr paciorkowcow...ehhh...gdzie ja sie tego nabawilam....

reklama
Karolcia trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo!! Oby to był tylko fałszywy alarm...

Ja jestem po usg piersi (pisałam Wam kiedyś, ze mojego ginka z nfz coś zaniepokoiło i kazał to sprawdzić) i tak jak czułam jest wszystko ok :tak::tak:Miałam skierowanie od niego, żeby zrobić to na fundusz, ale w przychodni tak odległe terminy, że szok :baffled::baffled: A jak już jakiś był w miarę, to mi nie pasował :dry: Tak więc zrobiłam prywatnie w związku z czym 70 zł znowu poszło jako inwestycja w moje zdrowie :sorry2::sorry2:
W tym roku tak w nie inwestuję, że jakby to wszystko zliczyć, to idzie się załamać. :dry::dry:

A tak w ogóle, to prawdopodobnie staranka trzeba odłożyć do przyszłego miesiąca, bo nie wyrobię się z resztą badań (a raczej za późno dotrą do mnie ich wyniki) do owulacji :-(:-( No, ale cóż :dry::dry: W końcu to moja wina :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Miałam na załatwienie wszystkiego rok :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mimo wszystko czas jednak szybko płynie...

Spadam laseczki ;-) Wpadnę jutro ;-)A jeśli mi się nie uda, to trzymajcie w środę kciuki, bo mam usg podwozia - trzeba sprawdzić, czy wszystko działa :tak::tak:

Słodkich snów (Agatko żadnych koszmarów!;-))

Agatko, mam nadzieję, że to swędzenie to nic poważnego i szybko przejdzie (a te wyniki krwi to w związku z tym swędzeniem, bo z tego co pamiętam to te standardowe to przed samymi świętami robiłaś).
Koszmary, a kysz a kysz

a Sylewester u nas tez domowy, to znaczy jedziemy na ten troche dluzszy weekend tym razem do moich rodzicow (w sumie od wrzesnia u nich nie bylam, więc się stęskniłam)

Missiiss, powolutku, teraz porobisz badanka, a na kupno łóżeczka to masz jeszcze czas, spokojnie

Ilonka, postaraj się znalezc inne zajecie dla Twojej glowy niz tragizowanie, co bys sie nie stresowala a dzidziol razem z Toba :tak: moze jakies ksiazki, krzyzowki, filmy, zalegle odwiedziny?
Temu ja nie chcialam isc na poczatku na zwolnienie, bo za duzo bym miala czasu na myslenie, ale u mnie calkiem inny rodzaj pracy, wiec dalo sie tak zrobic.

Julitka, kochana nie macaj się ;-) co ma być to będzie, a tym macaniem to jeszcze większego zamieszania sobie w główce narobisz ;-)

Agnieszka0240, już niedługo. Julka nie ma wyboru w końcu będzie musiała wyruszyć na tą stronę brzuszka ;-)

Daaa, super, ze usg wyszlo ok, trzymam kciuki za pomyślny przegląd innych elementów ;-) nie smutaj sie, jak nie w tym cylku to w następnym, rok przeleciał nie wiadomo kiedy, to miesiąc jeszcze szybciej minie i najważniejsze, żeby wyniki wszystkie były ok :tak: a poki co to korzystaj z przytulanek, bo potem mogą być ograniczone ;-)

Karolcia81, modlę się, żeby wszystko u Was było ok.

karolcia kciuki zacisniete!! musi byc dobrze no!!!!

daa zeby twoje usg podwozia tez ok wyszlo :tak:

ktos tam pisal ze badan nie wolno robic jak sie jest przeziebionym... ups a j chcialam isc jutro na badania przeciwcial a jestem przeziebiona i to dosc mocno :baffled:
a ja dzisiaj ostatni tablete wzielam ... i czekam na ta malpe... i juz mnie szlak trafia ale to juz chyba wiecie :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry