She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
e ja mam na oku taka kiece ze nawet z brzuszkiem bym sie zmiescila![]()
8-miesięcznym też? Może masz jakiegoś linka dla zdesperowanej panny młodej w zaawansowanej ciąży? (ślub w lipcu)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
e ja mam na oku taka kiece ze nawet z brzuszkiem bym sie zmiescila![]()
a kiedy masz wizyte??To jest przykład tego, że czasami lekarz powinien się w język ugryźćDo tego prześladują mnie słowa gina: To niedobrze, że się Pani czuje tak rewelacyjnie. Wolałbym usłyszeć, że choć mdłości z rana Panią męczą...

Bo pewnie się odpowiednio odżywiasz, albo organizm ma taki, że nie ma skłonności do takich problemówJa nawet zaparć nie mam :-(

she osiolku !!!!!! kurcze no zagryze cie zaraz ... zaparcia nie musisz miec ja przez cala ciaze nie mialam przez 5 i pol miesiaca prawie chodzilam do kibla codziennei a czasem po kilka razy dziennie wiec co ty sie osiolku martwisz ze nie masz :-) spokojnie a zylki mi sie pojawily dopiero powoli w drugim miechu a tak to nic kompletnie. a mdlosci chyba tez w 2 miesiacu dopiero ... kochana wyluzuja kiedy masz wizyte??
U mnie piersi:
1) w tej ciąży wcale nie bolały (więc nie ma zasady),
2) co do wielkości to różnie bywa, rano mniejsze, wieczorem większe lub odwrotnie, jak tak im się podoba (stanik noszę ten co zwykle, a w czerwcu już się w niego nie mieściłam),
3) o co chodzi z żyłkami to dopiero z tydzień temu załapałam, bo dopiero teraz zaczęły się pojawiać, choć ogólnie żyły mam na wierzchu, ale na cyckach dopiero teraz,
4) otoczki - to aż sama się nieraz dziwię jakim cudem aż tak może im się średnica zmieniać - też robią co chcą.
She bedzie dobrze nie martw sie ja tez jestem taka paranoiczka latam co chwile do lazienki do tej pory i sprawdzam co godzine chyba piersi tez ogladam przestaly mnie juz tez tak bolec wiec mysle czy to dobrze wczoraj bolalo mnie podbrzusze zastanawialam sie czy to juz koniec .ale wzielam nospe i przestalo dzisiaj juz nie boli .Dzisiaj ide do lekarza po l4 to sie dowiem co i jak czy wszystko ok boje sie przed kazdaaa wizyta.Ja mam tylozgiecie macicy bardzo duze czy ktoras tez tak ma i boli was kregoslup
she mysle ze i moze 8 miesiaczny brzuszek sie by zmiescil bo ona jest taka zema na szyje taki delikatny material nie sztywny i na cycki ladnie puszczony i pod cyckami taki pas nie duzy i puszczona w dol nie ma zadnych szerokosci na role tylko delikatny material puszczony w dol a nie takie bog szerokie udolu... ale nie mam fotki bo na necie jej nie znalazlam a nie pytalam jaki to model jak bede tam dzisiaj to si epostaram zapytac jak nie zapomne ale sliczn a jest zwiewna jak motylek tak mis ie kojarzy :-)
Bo pewnie się odpowiednio odżywiasz, albo organizm ma taki, że nie ma skłonności do takich problemów