Oleńko, jestem tu z Wami codziennie, ale jakoś ostatnio nie miałam weny, bo zajęta byłam...czekaniem na 2 kreski na teście, a tu dziś nic

ale głupia jeszcze się łudzę, że może przed @ to jeszcze za mało hormonu...GŁUPIA BABA JESTEM!!!
Daaa, a masz Kochana dobrego lekarza prowadzącego, tzn takiego, któremu wierzysz że rzetelnie Cię poprowadzi.nie ma co w necie szukać tylko marszem na konsultacje i wszystkiego się dowiesz.może okaże się, że leczenie nie będzie długotrwałe.mam taką nadzieję i 3mam kciuki!!!
Aniołki, jeśli możesz mi pomóc:też zastanawiałam się nad zbadaniem probesteronu, chociaż ginka nie nakazała, ale...w jakich dniach cyklu robiłaś hormony-1 raz w cyklu czy kilka razy.owszem przeglądam str internetowe, ale już się gubie,bo dziewczyny piszą każda o innym dniu cyklu
u mnie coś chyba się pomieszało, bo @powinna być w czwartek, a tu żadnych objawów.kiedyś cycki, to mi już od owulki pękały, a teraz zero oznak, a na to podobno też wpływ mają hormony.już sama nie wiem dlatego chciałabym je skontrolować