• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ewelinaK ja tez mialam mleko...urodzilam w 23tc blizniaczki ale dostalam leki na powstrzymywanie laktacji...najczestrzym jaki sie dostaje jest BROMERGON ja sie po nim zle czulam ale on zatrzymuje mleko....wspolczuje i zapalam
[*] dla twojego aniolka....przykro m bardzo...tak to bardzo trudne chwile...ale uwierz mi tu jest weselej...tu na forum ciagle cos sie dzieje...niestety przybywa nas-aniolkowych mam ale jest tu takze wiele dziewczyn ktorym kolejna ciaza mknie do przodu...i najwieksza nadzieja jest to ze sa dziewczyny "Po przezyciach" ktore wlasnie urodzily sliczne zdrowe dzidzie w terminie...

reklama
czesc dziewczynki,

Ewelinko witaj, przykro mi, że spotkała Cię taka tragedia :-(. Dla Twojego aniołka [*].

Karolcia teoria mojego super gina co do staranek jest następująca - porobić badania i jak wyniki są ok to się starać po 2 kolejnych prawidłowych cyklach. U mnie akurat dwa pierwsze cykle były rozjechane i dwa kolejne już regularne, więc nie czekaliśmy pół roku ...

buziaki

hej kochane ja po pracy... ale mnie dupsko boli od siedzenia na tej kasie bbrrr :no: kosmos kosmiczny

ewelina witaj, zapalam swiatelko dla twojego aniolka (*)...

niedlugo zaczynamy staranka i ciocia sobie poszla !!!!!!!!!! :-) jupi!!!! dzisiaj ostatnie plamki krwi i jestem szczesliwa :-):-)

EwelinaK - witamy - zostań z nami...

Karolcia - miłego wieczorku życzę:cool2:

Dziewczyny 20 stycznia to chyba kciuków zabraknie żeby za Was wszystkie kciuki tzrymać - spodziewam się samych dobrych wieści.

Mnie powoli zaczyna dopadać stres związany z poniedizłąkową wizytą...

Aniołki ty miałaś brzuszek bo miałaś tam 2 cuda - a ja mam jedno jeszcze takie malutkie a brzuch jak siora w 6 miesiącu!!!!

to pokaz brzuszek :-D

missi a czy ty robilas jakies badanka bo nie pamietam?? szczerze ja bym miala opory tak szybko sie starac na twoim miejscu, z tego co mi wiadomo to jak lekarz mowi o 3 miesiacach to ma na mysli 3 cykle... no ale trzymam kciuki zeby wam sie udalo wtedy kiedy ma sie udac :-)

Ostatnia edycja:
Ok dzisiaj już nie będę walczyć z aparatem jutro postaram się coś wrzucić - ale będzie wstyd jak mam wiekszy do dziewczyn w 20 tygodniu i dalej np Agatka to miała taki malutki jak ostatnio widziałam...

Hej Właśnie wróciłam z kuligu, ale była zabawa:-)
Witaj Ewelinko, sił życzę.
Karolciu ja z przytulankami czekałam prawie miesiąc, ktoś mi powiedział, ze powinno czekać się do pierwszej @. ZA pierwszym razem czekałam, bo mąż wyjechał i nie miałam innego wyjścia, teraz się nie doczekałam;-)No.. ale czekałam i tak długo.. Powiem Wam, ze się nawet trochę wystaraszyłam, bo po dwóch nockach przytulankowych, zaczął boleć mnie brzuch, potem zaczęłam plamić.. no ale okazało się, ze to @ przyszła książkowo (30 dni)
Missiiss to super czas Cię teraz czeka.. będzie się działo;-)
Zmykam pod prysznic i do łóżeczka...Trochę mnie wywiało:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry