just79
Fanka BB :)
Monisiowata, Wiola: Forum BabyBoom - Zobacz Profil: wiolka_1982 właśnie dzisiaj miała biopsję guzków tarczycy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziewczyny
przepraszam ze przeszkadzam ale ja potrzebuje pomocy,
szukam kogos kto mial problemy z tarczyca, musze miec zrobiona biopsje - 2 guzki o srednicy okolo 1,5cm kazdy ale niestety rosna...lekarz mnie nastraszyl ze to moga byc zmiany nowotworowe - bo nie wygladaja "za dobrze" ,wyniki hormonalne maam ok tsh - 2,8
pamietam ze byla jakas dziewczyna naforum z podobnymi problemem ale teraz nie moge znalexc , prosze jezeli cos wiecie w tym temacie dajcie znac..niesttey moje starania musza dluuugo poczekac((((
PS dziewczyny nie kloccie sie szkoda na to zycia
Mam wyrzuty, przepraszam, nie chciałabym nikogo urazić, ważne jest to by żyć w zgodzie, trochę mi wstyd za samą siebie. Także przepraszam, bardzo przepraszam![]()
Iwonko nie przepraszaj za zdrowo-rozsądkowe spojrzenie... Nie uraziłas nikogo... Nie bierz odpowiedzialności za krótkowzroczność innych...

chyba na tym forum jest za duzo kobietzawsze wolalam pracowac z mezczyznami(i chyba kazda kobieta tak ma) bo oni nie sa tacy drobnostkowi jak my kobitki
a moze zaprosimy jakis panow
nie no zartuje oczywiscie
![]()

aniolki z gadzam sie z toba... ja postanowilam ze nie skomentuje wypowiedzi 13x13... bo moze i ona si wyleczyla i prowadzi swoje zycie bujnie jak napisalas ale nie kazdy tak sielankowo ma...
chyba na tym forum jest za duzo kobietzawsze wolalam pracowac z mezczyznami(i chyba kazda kobieta tak ma) bo oni nie sa tacy drobnostkowi jak my kobitki
a moze zaprosimy jakis panow
nie no zartuje oczywiscie
![]()
,,ach te baby.."
A co do obecności facetów na tym forum to przyznam, że byłoby ciekawie

Chciaż
pewnie nie jeden tu podczytuje - tak mi sie wydaje.