Agniesia 82 tak jak dziewczyny Ci napisały - ten szczep jest niebezpieczny i wydaje mi się, że mógł być przyczyną przedwczesnego porodu.
U mnie wykryli go po drugim poronieniu... Jednak podobno to nie on był przyczyną obumarcia ciąży. Jak go wyleczyłam? Nie mam pojęcia

Po poronieniu podawali mi antybiotyk kroplówką, potem ogólnie w ciągu ubiegłego roku brałam z różnych powodów różne antybiotyki - chyba 4 lub 5. Teraz pod koniec grudnia zrobiłam wymaz i okazało się, że tego paciorkowca już nie ma. Czyli któryś z tych antybiotyków musiał pomóc

W szpitalu lekarz mi jeszcze tłumaczył, że gdybym donosiła nawet tą ciążę mając paciorkowca, to w grę wchodziłaby tylko cesarka, a po niej podanie antybiotyków i mi i dziecku.
Pati dziękuję za gratulacje :-):-) Mam nadzieję, że kotek się znajdzie.... A może zaszył się gdzieś w domu/piwnicy/garażu?? No i czekam na Twoje testowanie :-):-)
She melduj się kobitko częściej

No i wracaj do nas szybciutko :-)
Mysza84 trzymam kciuki za staranka... Ja jednak poczekałabym do pierwszej @, bo wtedy endo miałoby szanse się ładnie odbudować. Pamiętaj, że to tylko moje zdanie i nie musisz się nim sugerować. Bez względu na to, jaką decyzję podejmiesz, my będziemy z Tobą

Ola** może jeszcze nie wszystko stracone

Może jeszcze te dwie krechy się pojawią

Syla28 witaj :-):-) Ale ten czas leci

Weronisia już taka duża

Ucałuj ją od e-ciotek :-):-) I pojawiaj się u nas częściej, bo twoja wiedza i doświadczenie są nam potrzebne

Kaira24 jak tam twoje staranka?? W trakcie, czy wypadek je przerwał?? Bo nie pamiętam

Kasikz mam nadzieję, ze CRP szybko wróci do normy...
Buzina Witaj :-):-) Kciuki zaciśnięte za staranka ;-);-)
EwelinaK współczuję wizyty :-

-( Niestety większość lekarzy jet właśnie taka jak ten Twój

Nie słuchaj się tego konowała

No i powodzenia życzę w poszukiwaniu "prawdziwego" lekarza

Wiolka1982 dzielna babka z Ciebie :-):-) Ja jakbym miała mieć biopsję czegoś z okolicy twarzy lub szyi to bym zemdlała

Chociaż jak mi usuwali znamię z brzucha, to tez psychicznie sobie z tym rady nie dałam

Agnieszka Julcia jest po prostu boska!!!:-):-):-) Po mamie ;-);-) ... no i po e-ciociach

Aneczka77 dziękuję za gratulacje

Co tam u Ciebie?? Kiedy masz kolejne usg?? Chyba jakoś niedługo??
Karolcia ja miałam dwie ósemki usuwane operacyjnie - miałam dłutowanie kości

Jeszcze dwie mi zostały, ale póki co nie sprawiają problemów. mam nadzieję, że tak pozostanie jeszcze przez dłuższy czas.
Anetha super, ze @ już się pojawiła. Teraz możesz zacząć już odliczanie do staranek :-):-):-)
Angelka, Ola_PM, Niusi@, Marlena78 ja Was pamiętam :-):-) Fajnie, że się pojawiłyście w końcu, ale szkoda, że w takich okolicznościach

Mam nadzieję, że zostaniecie już na zawsze, aby "odbudować" to forum z nami wszystkimi ;-);-)
Angelka ja już przeżyłam 2 rocznice - pierwszego i drugiego aniołka :-

-(Wiem, jak to chol*rnie boli :-

-(Przytulam...
Iławianka Witaj :-) Co tam u Julci??
Selenka poprosimy o relację z życia Magdusi

Edytko ciężkie masz życie z nami Ty nasza moderatorko :-):-) Ale silna
babka jesteś i dasz radę .... w końcu Nas do pionu przywołać ;-);-)

A posty kasuj, kasuj - po co mają nam złą renomę robić ;-);-)
Karola a nie da się przełożyć egzaminu?? W każdym bądź razie powodzenia życzę :-):-) Ja już na szczęście po sesji ;-);-)
Kaśka dziękuję za gratulki

agairl WITAJ!!!:-):-):-):-)
Ilonka, Agatka, Agu_ska, Just, Koti, Katkaa, Mississ, Julitka, Annas81, Vjolka, Monisiowata, Alicja1985, Ola81, Iwonka25, Aniołki i wszystkie niewymienione pozdrawiam

Fajnie by było jakby jeszcze AgaAj do nas wróciła 

Albo chociaż się odezwała co u niej