Dziewczyny, czy cześć z Was też może tak miała że straciła dzidziusia w dniach w ktorych wypadalaby miesiaczka (gdyby oczywiscie byla)?
Ja straciłam dziecko dokładnie w dniu kiedy wypadałaby @ - po ukończeniu 8 tc. I właśnie wczoraj czytałam w jednej książce, że dni kiedy wypadałaby @ to są dni kiedy najczęściej zdarza się poronienie (do 20 tc). Dlatego ja się teraz trochę boję, bo akurat kończy mi się 11 tc i jutro wypadałaby @. Trzymajcie kciuki aby maleństwo rosło nadal zdrowo.
daaa super, że beta rośnie ładnie :-):-) Ja już pisałam kilka razy wcześniej, że w tej ciąży też miałam plamienia na początku (i to dość obfite czasami) i nie było to nic groźnego. W moim przypadku było tak, że więcej plamiłam kiedy więcej chodziłam, więc starałam się ograniczać moją aktywność fizyczną. Po 3-4 tyg plamienia ustały.
A ja się Wam pochwalę, że wczoraj G zaskoczył mnie prezentem walentynkowym. Kupił mi maszynę do zagniatania i pieczenia chleba :-) Ponieważ tutaj nie jest tak łatwo kupić dobry chleb, to kiedyś mu mówiłam, że moja koleżanka ma taką. Zatem G postanowił też mi kupić, żebym miała smaczny, świeży chlebek

W dodatku abym znalazła prezent, usłał mi drogę do niego cukierkami serduszkami