Ilonka, Ty nie słuchaj tych co Cię straszą na zapas. przecież wczoraj gadałyśmy o tym, że równie dobrze mogą to być jeszcze normalne plamienia po tamtym zabiegu. A już masz termin do gina (nie pamiętam czy pisałaś), czy dopiero po @?
She, Asiu bąbel jeszcze nie słyszy więc się nie martw jak coś tam niecenzuralnego mrukniesz na tatusia ;-)
a na nerwy jakiś sposób trzeba znaleźć, mam nadzieję, że jak sobie pogadasz tu to choć trochę emocje opadną. nic nie doradzę, bo nie mam doświadczenia w tych sprawach, tak czy siak Ty i Maluch jesteście najważniejsi

A do romansowania do mogłaś sobie jakiś bardziej atrakcyjny obiekt znaleźć, jak już chciałaś odegrać się na swoim, a nie kibelek ;-)
GosiuLew, już facetowego odkurzania to wolę nie komentować, to tak jak mój poodkurza środek, a że za nogami krzeseł dalej "koty" latają to pikuś
Missiiss teraz urzęduje na staraczki 2010
oto jeden z jej wpisów
Odp: Staranka by zostac Mamą 2010 :-)

ale macie produkcje super !!! my na forum ciaza po poronieniu mielismy taka sama az sie wkoncu ktos nie pojawil .... dlatego ucieklam bo porzadku wprowadzali ;-)

Dziewczyny, dziękuje Wam wszystkim za kciuki! USG nic nie wykazało!!!
Okazuję się że moje bebechy są ok!!!Tak się cieszę!
no i czego było wmawiać bebechom, że są be, jak one mają się znakomicie?? ;-)
A ja dziś sobie poryczałam. Coś chyba sobie musiałam odreagować (nie to, żebym miała jakieś konkretne powody do odreagowywania, ot tak po prostu ból egzystencjalny trzeba było wylać ;-))
Edit:
Asiu, a co do gadania do brzucha itp. to mojemu się dopiero teraz włącza, chyba dopiero jak na usg połówkowym konkretniej przyjrzał się człowiekowi to jakoś to bardziej do niego dotarło