Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
albo to juz uzależnienie.
przeciez to sie logiki nie trzyma. Popytaj dziewczyn,one robiły jakies specjalistyczne badania i wychodził powod poronień,a widze,ze powinnas,bo to juz nie pierwszy raz. Biedna no
nienajlepiej ze mną,ale mam nadzieje,ze przejdzie wszystko szybciej niz mysle ;-)
kaira,ale ten lekarz pipszy jak psychicznie mozesz doprowadzac do poronienprzeciez to sie logiki nie trzyma. Popytaj dziewczyn,one robiły jakies specjalistyczne badania i wychodził powod poronień,a widze,ze powinnas,bo to juz nie pierwszy raz. Biedna no
![]()
A ja chora,katar,kaszel i kichanienienajlepiej ze mną,ale mam nadzieje,ze przejdzie wszystko szybciej niz mysle ;-)

Karolcia ja patrzę na ten test i nie mogę uwierzyć ale strasznie denerwuję sie przed wizyta zaraz trzeba się szykować