hej dziewczynki dziękuje za wasze miłe słowa ,
Liljanko, Ewelinko , i wszystkim dziewczynkom dziękuję.
Za nami wymaz M czekamy na wynik ,a ja niestety mam znowu infekcje cewki moczowej dostałam leki ,a potem będą szczepienia doustne

, jak już sie zaszczepię i będzie ok przez dłuższy czas to zielone światełko,więc może już niedługo do was dołączę
Carrie moje gratulacje ja też widzę dwie kreseczki trzymam kciuki umawiaj sie do gina:-)
Kaira bardzo sie cieszę nic sie nie martw fasolka ma jeszcze czas, na urośnięcie jest bardzo wczesnie.
Karolcia nie dziękuj ja was wszystkie traktuje jak psiapsióły i każdej życze wiecie czego

;-):-)
Chucky kochana przytulam i bardzo mi przykro zapalam swiatełko dla Aniołka (*):-(, nie szukaj w sobie winy, nic nie mogłyśmy poradzić ani podejrzewać najgorszego bo wierzymy w nasze dzieci, kochana ja polecam badanka na ureaplasme,mykoplasme,chlamydie,hpv i opryszczkę ja po 3 latach wykryłam ureaplasme może być zabójcza dla dziecka wyleczyłam ją już, jeśli będziesz miała jakieś pytania to pisz śmiało na pw.Jeszcze raz przytulam gorąco.
A u nas pełno wody i jeszcze chmura ciezka deszczowa wisi w powietrzu, jak dopada to nasza rzeka wyleje w mieście bo narazie wylewa na obrzeżach tylko.
Liljanko ja wychlałam całe piwo z radości ,że ureaplasmy nie ma,ale ty nie pij ja wypije drugie za ciebie i powiem jak smakowało dobra?
Zjola cieszę sie,że wyniki twojego M są wporządku jeszcze Twoje badanka i napewno też będzie oki no i do dzieła.