Witam was z wyra
Kaira bardzo sie cieszę ,że betka taka piękna będzie dobrze kochana:-)
Jeżynka po cichutku gratuluje i nuuuuuudnej ciąży życzę;-)
Karolcia strachy na lachy i do przodu , dla fasolki i Aniołków ,które czuwają nad mamą, a badanka już wszystkie na urea i td wszystko oki rozumiem:-)
Vjolka miałam robione badanie na pyroli w październiku przy gstroskopii wycinek pobrali i nie miałam wtedy .
Ola PM no jak tam kochana daj znać co tam pokazało usg
Witam was wszystkie pozostałe laseczki.
Byłam u lekarza chorób wewnętrznych jak mu powiedziałam co pani doktor mówiła to postawił wielkie oczy obadał płuca, gardło cały brzuch wymiętolił i powiedział ,że to nie są żadne wrzody tylko flegma od anginy ropnej ,którą mam bez gorączki i bólu gardła, spływała, spływała aż sie zapalenie śluzówki zrobiło w żołądku i jeszcze powiedział ,że poprzednio na gastroskopii wyszło zapalenie śluzówki dwunastnicy i prawdopodobnie to też było tym spowodowane, ja czasem widywałam na migdałach coś białego jakby kulki brzydko pachnące ,ale nie było gorączki to nie leciałam do doktora i podobno zrobiłam błąd bo mój organizm uznał to za norme po antybiotykoterapii mam sie zgłosić po skierowanie na wymaz z gardła i zrobią antybiogram żeby to wygonić raz na zawsze, w końcu normalny lekarz ,któego nie trzeba sie prosić ,a wizyta była na nfz , no ,a co do ciąży to stwierdził ,że antybiotyk wybrać muszę nawet jeśli jest ciąża to ta choroba bardziej zaszkodzi niż ten antybiotyk bo są zaparcia ,bóle i trzeba to wyeliminować i nawet jeśli fasolka jest to jeszcze mamy troche czasu na leczenie.Więc leże w wyrku no teraz sie ubrałam i będe robić obiadek jakiś dobry, mój M awansował :-) jestem z niego dumna , minus jest taki ,że jakaś koleżanka z nim jeździ mu pomagać na początku

, i w sumie z nią wiecej czasu teraz spędza niż w domu , czuje ukłucie zazdrości mam nadzieje ,że nie będzie go podrywała,albo komplementowała wiecie jacy są faceci jak obca baba pochwali to zaraz w siódmym niebie są

wiem,że nie powinnam być zazdrosna ,ale troszke jestem ,jednak przed M sie nie wydam żeby nie wiem co

.