Mmm ale naskrobałyście hihi

a więc ja całą noc nie spałam tak bolała mnie głowa myślałam że oszaleje zasnęłam o 4 nad ranem... to mąż jeszcze zębami zgrzytał przez sen co mu szturchańca dałam że ma przestać to za chwilę znowu jechał grrr a wstać musiałam o 6 żeby wyszykować moje starsze dziecko do pracy

ale poszłam dalej spać i jeszcze trochę usnęłam i głowa już dobrze.... mam zero oznak na @ ogólnie to czuje się normalnie a przecież ona już za dwa dni....

dziwne to wszystko...
slodziutka_e a ja coś czuję że mnie chyba nawiedzi taki dziwne przeczucie mam... Fajnie że u Was wszystko dobrze suwaczek śmiga jak szalony byle do przodu
Lilijanna łłooo to mąż sobie nieźle postanowił... u Ciebie tez suwaczek mknie super :-)
zjola prawda taka że życie dąży do jednego do śmierci... i nic nie zmienimy w tym

u nas pada, leje, krop, grzmi i tak w kółko tragedia... humor do bani... a w dodatku na piątek ciotka się szykuje to dopiero ja będę piorunami rzucać....
lina82 ujjj musiało boleć... ja ostatnio ja małym paluszkiem od nogi zahaczyłam o krzesło to myślałam że padnę i juz nie wstanę...
EdyśG szykuj mi ino dupę ale już , jak cię zaraz przez kolano przełożę... niu niu z takimi myślami , wszystko jest i będzie dobrze trzymam kciukasy w końcu....
V-jolka80 to wyrka a nie w sklepie siedzieć jak raz nie od chorujesz to wiecznie będzie wracało
karolcia trzymam kciuki również za Ciebie
kaska0201 wow świetny prezent, córcia się pewnie doczekać nie może Tobie się też nie dziwie.. mnie tez by szczęście roznosiło :-) hihih ja mam dwa psiorki więc mi starczą

a no i zdjęcia kotka obowiązkowo muszą być
Pati.b wyobrażam sobie co przechodziłaś... ja też mam uraz więc nie wyobrażam sobie jak to kiedyś będzie pewnie bardzo ciężko....
Carri to dobrze że u Ciebie dobrze hihi również wierzę i trzymam kciukasy... :-) w razie pożaru to wiem gdzie pisać hihi

łłeee myśli to mam różne ale ja raczej nic w życiu na tacy nie mam podane a jak już coś jest to zawsze jest coś małym druczkiem niestety....
V_jola Wszystkiego co najlepsze Ci życzę!!!