• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

a u mnie dziś mija roczek od pierwszej straty....tak moje kochane...odebrali nam nadzieje w dzień ojca....
...kolejna smutna rocznica....
ale mam nadzieje, że następną juz mój ukochany mąż będzie świętował....

reklama
keilla, karolcia - już niedługo i nam sie uda, już niedługo znów bedziemy miały wspaniałe brzuszki. Ja staram sie w to wierzyć - kiedyś musi sie wreszcie udać!

Widzę ,ze tu najpierw rozmowy o seksie a teraz smuteczki:( oj kobieta zmienną jest.
przytulm wszystkie smutaski...karolcia na pewno bedzie świetował!!! bradzo Ci tego życzę.musi się udać

Lili dała znać na wieściach .wszystko ok z dzidziusiem

Hej Kobietki :-)

co tu wpadam to jakiś fajny temacik :-D ale ten dzisiejszy jest po prostu THE BEST!!!

karolcia mam nadzieje że wczasy się cudnie udały i przywieźliście ze sobą pamiątkę na całe życie :-) trzymam bardzo mocno kciukasy. Coś Ci chyba suwaczek nawala bo wyświetla że jeszcze 3 dni to owu.

zjola Ty widzę że też już lada moment zaczynasz. :-) super, ale kiedy to zleciało!

Pozdrawiam Was wszystkie!

lina82 co Ty nie obrazilaś mnie masz racje to za duzo jak na mnie i nie radze sobie juz z tym choc myslalm ze silna ze mnie kobieta, bylam u psychologa zaraz po zabiegu, ale jakos nie moge sie otworzyc przed kims kto siedzi po drugiej stronie biurka i tylko cos notuje, dostalam leki uspakajajace i na sen, ale kiedy wrocilam do pracy odstawilam je - wywolywaly u mnie jakies zaniki pamieci,a w mojej pracy gdzie chodzi o zdrowie i zycie pacjentow nie moge sobie na to pozwolic.....to prawda z jankesowa mam bardzo dobry kontakt i to ona stawia mnie czasami do pionu....nigdy nie myslalam ze moge miec tak dobry kontakt z kims kto moglby byc bezmala moja corka.....i za to jej dziekuje.....Wam rówiez dziekuje.....

Hej Kobietki :-)

co tu wpadam to jakiś fajny temacik :-D ale ten dzisiejszy jest po prostu THE BEST!!!

karolcia mam nadzieje że wczasy się cudnie udały i przywieźliście ze sobą pamiątkę na całe życie :-) trzymam bardzo mocno kciukasy. Coś Ci chyba suwaczek nawala bo wyświetla że jeszcze 3 dni to owu.

!

No właśnie zgodnie z moim cyklem to jestem niby przed owulką....ale bzykaliśmy się zaraz po @...i nawet jeszcze troszke przed...niby to dni nie płodne....ale chyba na to nie ma jednej teorii....w końcu zafasolkować można w każdym czasie...cuda się zdarzają....
znam kilka kobiet które zafasolkowały pomimo, że wcale nie pilnowały dni płodnych...a wręcz ich unikały....

w każdym razie czuje się conajmniej dziwnie...i mam lekko podbarwiony na różowo śluz....

Karolcia święte słowa:) ja pierwszy raz nie chciałam zajść w ciąże i miały byc niepłodne:)
potem chciałam i w cyklu pilnowanym nic:) a jak @ uciekł i miał się wywołać więc gdzie płodne zrobił się dzidziuś mój kochany:)
ciąża to nei matematyka:)

onaxxx chyba wiek nei ma znaczenia:) widać to i tu i w pracy np

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry