Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.A chciałam zapytać czy Twój P nie miał odruchu wymiotnego podczas zabiegu bo ja mam koszmarny
.
), no i pani doktor pyta co mi dolega no to ja litania z drżącym głosem ,ale prawde powiedziałam ,że angine z gorączką i całą resztą to mam raz do roku ,albo raz na pół roku ,ale czopy ropne (tak je nazywałam) są często żeby nie powiedzieć,że bez przerwy raz przy nich gardło boli raz nie i jak już są to poznaje po przykrym oddechu, no i ,że ciągle mi coś po gardle spływa i często głowa boli,pani doktor zajrzała do uszu, do nosa i gardła i co sie okazało, że mam przewlekłe zapalenie zatok siateczkowych czy jakoś tak, bo jakaś infekcja wirusowa została ,źle wyleczona kiedyś tam i sie paprze, ale to da sie leczyć, pozatym mam krzywą przegrodę nosową dlatego nie mam kataru tylko gardłem wszystko schodzi , no ,a migdały to tak ponaciskała ,że mój silny odruch wymiotny sie pokazał ale na szczęście nie doszło do wymiotów, więc przejdę do sedna , w migdałach nie mam ropy tylko kaszaki, gdyby była ropa to by mnie od razu na wycięcie kierowała, ale z kaszakami da sie żyć tylko że:w każdym razie czuje się conajmniej dziwnie...i mam lekko podbarwiony na różowo śluz....
tak bardzo trzymam kciuki
trzymam &&& za II krechy od razu...Agamati widzisz z dziećmi nie jest tak źle jak tylko człowiek wie,ze mogą pytać. a kolega nie wiedział? nie wiedzą w pracy?
:-
Pozostałe osoby zachowały się ok.