Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To zjedz czekoladę jeśli Ci "w biodra nie idzie". Bo jeśli idzie to będziesz miała "moralniaka". Ale jeśli nie, to też podciąga nastrój. Kurcze... Ty biegasz? To gratuluję! Ja na hasło "wysiłek" natychmiast idę spać. No i widać, widać...![]()

No właśnie mam cykle 31-32 dniowe....więc trudno też tą owulkę dokładnie odmierzyć....bo w takich długich cyklach to podobno i dwie mogą się pojawić....
O, w morde...Kłaczek - marzy nam się honda vtx 1300 retrohttp://www.moto.allegro.pl/item1076430038_honda_vtx_1300_retro.html
Zajerzysta maszynka! Wczoraj dzwoniła kumpela... Nie wiedziała więc kolejne pytanie jak tam maleństwo - szczegół, dajemy radę. Za to okazało się że zaczęli z mężem jeździć. Ona instruktor prawa jazdy, więc mogłabym ją o wszystko podejrzewać, ale... Jeździ Hondą Shadow VTC 750. No i padłam - dziewczyna dość wysoka, ale taka szczuplutka, a Shadowka wcale damska nie jest. Chłopina kupił jej Maraudera 125, ale Marudek jest do sprzedania bo... za cienki.
Kobietka dobrze po 30-tce, matka dzieciom...