• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
oj i znowu fasolinek się zbiera:) kolejna fala Karolcia,Annas,jankesowa...kogo przegapiłam? gratuluję poraz kolejny!:)

my z Julkiem po prośbie...o kciukaski za jutrzejszą wizytę prosimy koło 11.30 :)

buziulka dla wszystkich

Karolcia - betka wyszła piękna i zapewne w poniedziałek będzie już mega wysoka!!!Suuuuper :)

Annas - Piękne przyrosty betki; ponoć takie wysokie wyniki mogą świadczyć o bliźniętach :) Gratuluję kochana i spokojnej ciąźy!!!

Ola - kciuki zaciśnięte :)

U nas pada deszcz, a ja muszę iść po zakupy, bo dziś mamy po południu gości. Mój synek kończy dziś 7 lat!!!

Jankesowa!Gratki jak niewiemco!! Faktycznie coś tu się hurtowo odbywa.

Patrząc sobie jak tak po kolei zaskakujecie, obawiam się że za chwilę będę ostatnią nie-ciężarówką na tym wątku. ;)

Ssabrinaa - przykro mi ogromnie. Moje maleństwo też odeszło w 10tc, z Twoim postem wróciły tamte chwile. Damy radę, Kobietko - bo my silne jesteśmy i mało jest katastrof zdolnych nas złamać. Doncaster? To my niedługo po sąsiedzku będziemy.

Karolcia - jaka ładna beta! Normalnie w ramki i podziwiać... Nie za ładna? Czyś Ty sobie bliźniaków nie wykombinowała? Podoba mi się taka opcja, podoba - bliźniaki to fajna sprawa.

Hejka laseczki wpadlam sie przywitac dzis jedziemy na weekend nad wode moze tam zaskocze:)chociaz bierzemy nasza mala suczke to bedzie ciekawie hehe gratulacje dla nowych zaciazonych a dla staraczkow &&&&& trzymam;)

Bardzo się cieszę z nowych fasolek. To daje też mi nadzieję ogromną, że jeszcze jest szansa na brzuszek:) Ze starankami chcę jednak poczekać na zielone światło od gin. Trochę się martwię, bo od października mam zacząć uczyć na prywatnej uczelni. A trzy miesiące od @ przypadną chyba na drugą połowę listopada (wtedy najprawdopodobniej będziemy mogli się zacząć starać). Jak zajdę w ciążę, to może być tak, że będę musiała iść na zwolnienie lekarskie, no i wtedy mogę rozczarować przyszłego pracodawcę. Bardzo to trudne. A mi zależy bardzo na drugiej dzidzi, a mam już 32 lata, chciałabym żeby różnica wieku nie była za duża i tak marzy mi się drugi bobas, taki fajny jak Michałek. Co o tym sądzicie? Czy warto przejmować się pracodawcą? Właściwie to pewnie nie będę umiała zrezygnować ze starań, więc nie wiem, czemu Wam głowę zawracam, ale mnie to trochę martwi i chodzą myśli po głowie i mam mieszane uczucia

reklama
Super Ola, cieszę się, Julek widać wyluzowany w Twoim brzuszku, już się zadomowił, świetnie się tam czuje i tak będzie do szczęśliwych narodzin

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry