• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

gabi kochana nie czekaj bo to zgubne jak bardzo chcesz to staraj sie nie pozwol by czas uciekał Ja czekałam 10 lat ... a teraz tego załuje
Jak bardzo chcesz i pragniesz nie patrz co stoi na przeszkodzie tylko do dzieła

reklama
Witam dołączam do was nie myślałam, że to mnie spotka.......jeszcze nie dawno w lutówkach byłam, a tu proszę...
Jak byłam w domku to wciąż o stracie rozmyślałam, a w szpitalu miałam pecha wszyscy wychodzili po dobie a mnie na głodnego 4 dni trzymali, więc chciałam jak najszybciej być po wszystkim...........
a teraz dalej rozmyślam o stracie i o tym czy wszystko będzie dobrze, boję się wyniku histopatologicznego, bo było po usg podejrzenie zaśniadu, nie wiem co może mnie jeszcze spotkać, a chcę by Lara miała jeszcze siostrę lub brata

Marlena,ale widzisz "do dzieła" też nie wychodzi:zawstydzona/y: Co mnie strasznie dobiło,bo dwa razy zaszłam za pierwszym podejściem.
Dobra,nie smutam,już Wam.

hej kingab
codziennie ktos nowy dolacza jak mnie to wkurza nie zrozumcie mnie zle po prostu jak sobie pomysle ile nas jest w takiej samej sytuacji to mnie krew zalewa ze chca a nie moga :(((

kingab witamy cie serdecznie i łączymy sie w bólu...:-(
tu znajdziesz wparcie, jest tu juz nas baaardzo duzo!! są tu wspaniałe dziewczyny dzięki którym podniosłam sie po stracie mojej Ali....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry