• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej laseczki;-)
Kingab witam Cię serdecznie i nie smutaj się jeszcze twoja córeczka będzie miała rodzeństwo:tak:

A ja mam wielkiego lenia, nic mi się nie chcę w dodatku piersi tak mnie strasznie bolą i tak pewnie do @ będzie a to jeszcze ze 2 dni
Muszę mojego mężusia poprosić o rozmasowanie :-):-):-)

reklama
ja juz wszytskie moge sie spodziewac na 1 usg bylam w 8 tyg ciazy bokilka dni wczensiej zrobilam test a w 10 poornilam a najgorsze jest toz eta gin mowila ze z malenstwem jest wszystko w porzadku jak moglo byc wszystko w porzadku jak tak sie stalo ;(;(;(

Gabi własnie o co chodzi z tym lewym bokiem! ja miala w ciazy schize ze tylko na lewym! i spałam na lewym! ale wszyscy sie smiali ze to bzdura!

alicja nie smutaj sie ja tez nigdy nie podejrzewałam ze cos takiego mnie spotka i tak jak wszystkie od samego poczatku było wszystko ok a jednak ... stało siew 11 tyg

Jeszcze zostaniesz ziemska mama

a tak mnie bok bolał ze myslałam ze zdechne! najlepiej to lubie na brzuchu spac, no a jak mialam durzy brzuchol to nawet na plecach wolałam ale sie bałam!

Marlena też już tak sobie myślałam że to może na fasolkę bo ostatnio jak się nam udało to właśnie piersi mnie też tak bolały, ale robiłam test i nic:no: więc napewno jutro albo pojutrze 2 przyjdzie

Sylwia,bo wtedy łożysko (i dzidziuś) lepiej ukrwione,dotlenione itp.A na plecach nie można,bo macica uciska aortę i utrudnia przepływ krwi.No,ale wiadomo,że całych 3,5 miesiąca tylko na lewym się nie dało:-D Ja mam milion rozstępów,właśnie nie gdzie indziej tylko na bokach,hahahaha.Powspominać to śmiesznie teraz.

reklama
dilajla - jeszcze moga byc 2 kreseczki mnie tez w ciazy bolały niesamowicie

syla na lewym boku do 20 tyg słyszałam lepsze dotlenienie dla obojga a potem na 2 boki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry