• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

tyle razy słyszałam ze laski do 3 miesc maja krwawienia przypominajace @ dlatego juz nic mnie nie zdziwi wiec pozostaje tescik
moja kolezanka tak miała o ciazy dowiedziała sie w 5 miesc

reklama
Gabi ok juz ci nie trujemy... bedzie co ma byc...ja zawsze mialam regularnie co 28 dni ale tez zdrzaly mi sie tydzien wczesniej lub tydzien później...szczególnie latem...wiec nie nie martw:-) no i poczekaj z tą fasolką na mnie:-)

Gabi, rozumiem Cię doskonale, wiem co czujesz, bo ja też bałam się zrobić test jak zaczęłam plamić, ale na szczęście plamienie trwało tylko 1 dzień, ale na Twoim miejscu pewnie też bym się nie zdecydowała na test.... Kochanie przytulam Cię ....

mirus pewnie i masz racje ja miałam przed poczeciem kazdej dzidzi słabiutka @ ledwie 2 dni i to bardzo skapa i kazdy mi mowił zebym zrobiła tescior ja jednak sie bałam Ale wiem ze takie przypadki sa

Ja na chwilkę,bo chłopaki sie kąpią:-D
Już nie myślę na ten temat,powiedzmy:sorry2: Przyjmuję,że to @,a test mam tylko jeden,to sobie zostawię na przyszły miesiąc:-D
Ja naprawdę znam swój organizm.W drugiej ciąży (nie znając tematu,bo teraz to co innego),poszłam do gina i mu powiedziałam,że teraz nie będzie serduszka,a on mi odpowiedział,że mnie nie pocieszy...A nic się nie działo,żadnych plamień,bóli itp.,tylko ja wiedziałam:zawstydzona/y: Jak ktoś nie wie,to zabieg miałam w 10 tc,"czułam" już w 6 i przez te 3-4 tyg. było kilka usg i bety dla pewności (gina,bo ja pewność miałam).A pierwsze usg było ok.
Paaaaaaaaaaaaaa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry