• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

no wlasnie tez tak słyszałam o tym lewym boku..ale to sie tak nie da...no a jak sie lezy 3 miesiace to juz w ogóle sobie nie potrafie wyobrazic... w ogóle jak sobie pomysle to mi dreszcze przechodzą ale mimo wsyztko jestem gotowa na to poswiecenie:-) dla dobra maluszka

reklama
Marlena też już tak sobie myślałam że to może na fasolkę bo ostatnio jak się nam udało to właśnie piersi mnie też tak bolały, ale robiłam test i nic:no: więc napewno jutro albo pojutrze 2 przyjdzie
Dilajla, kochanie, teraz ja Ciebie pomęczę, a może jednak powtórzysz test, co?? może wtedy było za wcześnie na test, mi dzień po spodziewanej @ wyszła blada kreseczka....a o której robiłaś test?? powinno się robić rano w pierwszych dniach ciąży.....ble ble ble:-)

A w ogóle to tą nieproszoną @ dostałam ponad tydzień wcześniej (powinno być w przyszły czwartek,mam regularnie):confused::confused::confused:
I za bardzo dumam co tam się dzieje,brzuch boli okropnie (normalnie nie boli).Naprawdę dobrze znam swój organizm,owulkę to mam na czole napisaną i wszystkie inne etapy i dwa dni temu prawie pewna byłam,że się udało...Bo zawsze o ciąży wiedziałam już po kilku dniach.Ale testu nie zrobię...
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry