As tak bardzo bym ci chciała pomóc

mogę być tylko myślami i duchem z tobą, mam nadzieje, że krwawienie się rozkręci, przytulam cie mocno!!!
Anulka trzymam kciuki za wysoką betę!!
Skierka ja uważam, że jeśli się boisz albo nie chcesz z kimś spotkać bo jeszcze nie potrafisz, to nie zmuszaj się chociaż z reguły wiem, że rozmowa z kimś bliskim bardzo pomaga, czasem nawet z mężem nie idzie tak porozmawiać jak z dobrą przyjaciółką,ja będąc miesiąc po drugim poronieniu dowiedziałam się, że moja najlepsza koleżanka ze studiów jest w ciąży i chociaż robiłam przy niej dobrą minę do złej gry, to jak wróciłam do domu rozkleiłam się totalnie i dwa dni z łóżka nie umiałam wyjść. Cierpiałam niesamowicie ale dzięki niej zrozumiałam też, że to nie wina innych ciężarnych, że mi nie wyszło ale myślę, ze wszystko jest kwestią czasu i naszego podejścia. Przytulam
Koti jasne, że cię pamiętamy

jak twoje słoneczko, może jakąś fotkę nam wrzucisz
zjola podoba mi się twoje podejście!! Silna jesteś, wiesz masz już pewnie tyle badań za sobą, ze faktycznie nie ma na co czekać tylko od razu próbować

Nam już wybiło wczoraj 9 miesięcy od drugiego poronienia i wiesz co myślę, że za długo czekamy na kolejne starania, żałuję tego straconego czasu, chociaż zdążyłam zrobić wiele badań, które cały czas mnie uświadczają w przekonaniu, że to nie moja wina i jest wszystko ok. Trzymam kciuki za zabieg, żeby wszystko poszło ok i za kolejne starania!! Musimy w końcu zostać mamusiami
trawa zrób wszystkie badania i zobaczysz ani się nie obejrzysz już będziesz w ciąży!!
onaxxx przytulam słoneczko, daj sobie trochę czasu, daj sobie czas na płacz i przeżywanie żałoby, zobaczysz kiedyś i dla nas zaświeci słoneczko. Wiem, że teraz ciężko w to uwierzyć, ale dasz radę zobaczysz!!! Ja od kiedy straciłam moje pierwsze dziecko zaczęłam pisać na lapku pamiętnik, piszę kiedy mi źle i to choć troszkę pomaga mi zrozumieć siebie. Wiem, ze nigdy nikomu bym tego nie powiedziała, a napisać mi łatwiej, więc może i tobie pomoże taki pamiętnik?
Karolcia jak tam twój @ doszedł do ciebie mój priorytet?