• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dziewczyny wy tak w to wierzycie, mnie wbiło w fotel rece mi sie trzesa i jak sie gdzies nie wyładuje to mi czacha pęknie.
ide chate posprzatac, zrobie jeszcze jeden i pojde na bete. dam znac wieczorem jak wyszedł drugi
a ja wczoraj bylam u chłopcow i tak ich strasznie prosiłam zeby nam pomogli

Emy jasne,ze dwie!!! gratuluję! mozesz zawsze powtórzyc za dwa dni to już będą super wyraźne,albo bete zrobic:)
Karolciu a co tzn ze za bardzo staranka się przesuną? lepiej poczekac nawet dwa meisiące dłużej,ale pozbyc się wszystkich świństw i zostać szczęśliwą mamuśką
Zjola skąd tyle optymizmu w Tobie:) bardzo się cieszę jak czytam Twoje pełne wiary posty.w sytuacji w jakiej jesteś :( tak trzymać
As brak mi słów na to co teraz przeżywasz
Ilonka tu są dz po 40tce więc chyba zawsze można:)
onaxxx nie smutaj się:( naprawdę nadejda lepsze dni

Zjola, proszę mnie tu geriatrii nie udawać bo jedyna prawdziwa geriatria na tym wątku to mła! :D I też jeszcze w kulki gram w zamiarze prokreacyjnym.
Kaira, nieodmiennie zdumiona pozostaję że ktoś moje bredzenia radosne czyta i w dodatku jeszcze postrzega jako ciekawe. Dzięki niezmierne.
Jankesowa - gratki! I tak ma być dalej.
Emy, ja ślepy człowiek widzę cień drugiej kreski. Jak dla mnie wygląda że wpadłaś. Poczekaj ze dwa dni i zrób na porannym siku. I proszę mnie tu nie mdleć bo się potłuczesz, tylko idź zrobić betkę.
Onaxx - poszukaj nadziei w poczętych tu nowych okruszkach. Mogą inni, możesz i Ty. Spójrz - to jest możliwe!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry