• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

trawa trzymaj sie mocno! ja Cie przytulam serdecznie. Zobaczysz slonce nad Toba zaswieci. Dobrze ze nie wierzysz w horoskopy.Poza tym Ty decyzje o ciazy podjelas w tym roku juz, wiec ta przepowiednia sie juz nie liczy;-).A Twoj maz bedzie w nowym zwiazku Z WASZYM NOWONARODZONYM DZIECKIEM! Zawsze mozna sobie wszystko zinterpretowac tak jak sie chce ;-)
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku jeszcze raz Wam wszystkim zycze i wierze ze wszystkim sie nam uda i spelnia sie nasze marzenia (nietrudno zgadnac jakie na tym forum hehe)

reklama
witam
ja wam zycze tych ładnych oczek wielkich jak 5zl na widok choinki, tego usmiechu przy kąpieli, i zadowolenia z wielkiej kupy bobasa żeby wasze marzenia sie spełniły i łzy radości przysłoniły łzy smutku w tym kolejnym roku. Zdrowia przede wszystkim i jak najmniej zmartwień. Aniołki nad nami czuwają i wyproszom wam to czego pragniecie ;-) moje wyprosily choc ciezko mi w to nadal uwierzyc

Cześc dziewczyny
W nadchodzącym roku życzę aby spełniły się Wasze marzenia, dużo nowych fasolek, wielu staranek, spokojnych mięsiecy aby każda z nas doczekała swojej kruszynki

hejka!

Pięknego roku Wam życzę, zdrowych fasolek, bezproblemowych ciąż, a nawet mało bolesnych porodów dla tych, które sprężą się z zafasolkowaniem w pierwszym kwartale ;-)

Witam noworocznie:biggrin2::biggrin2:

Babeczki życzę Wam z całego serducha, nie tylko II kreseczek, ale zarówno, aby ciąża była idealna i o czasie porodziły się zdrowe dzieciaczki:tak::tak:

Buziaki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry