Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Z moich obserwacji wychodzi, że 50% dziewczyn zaczyna ciążę właśnie takimi bólami, także trzymam kciuki, zrób może teścik albo ćwicz cierpliwość ;-)Hej
Wszystkie najlepszego z okazji walentynek dla Was:-)
Mam pytanie - czy na poczatku ciazy boli brzuch identycznie jak na @?? I plecy??
Hormonki szalejąWczoraj wogule z nim nie rozmawiałam i powiedziałam mu ze walentynki tez niech sobie daruje.Mam dosyć!!
Tym razem nie popuszcze.NO WYŻALIŁAM SIĘ

Gratuluję, super ta książeczka nie? ;-) Tylko ją miej przy sobie zawsze jak wychodzisz.A ja się pochwalę, że już mam kartę ciąży![]()
Skierka - Ty pewnie już na połówkowe się będziesz umawiać powolutku 

Dziewczyny powiedzicie mi czy kapiele w wczesnej ciazy moja wplynac na obumarcie fasolki?
Ogólnie było w porządku, w porywach do wesoło. Ulżyło mi jak cholera - nie bujałam się na darmo, unikając zabiegu. W zasadzie mamy zielone światło, ale dobrze by było jeszcze na @ poczekać.
wlacze jakis placzliwy filmik i poswietuje