Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
fakt ze dzis dzien pod zdechlym Azorem:-(, przyszlam po dyzurze zdrzemnelam sie i obudzilam sie z placzem bo mi sie placzace dziecko snilo a ja nie moglam go znalezc:-(...e jakies do du....to zycie
Spokojnie, mamy jeszcze troszkę czasu do tych 6 tygodni, przy czym istotnie ja mniej niż Ty.Anastazja nie wiem ile masz lat, ja 29, i teraz w sumie mam do siebie pretensję ze tak późno się wzięłam za pierwsze dziecko. Też pochłonęła mnie przez ostatnie lat praca. Wiem że nigdy nie jest dobry czas na dziecko, że zawsze są jakieś problemy, jakieś kłopoty finansowe, mieszkaniowe, inne. To właśnie tlumaczyłam od jakichś 2 lat mojemu K, który wymyślał że jeszcze z rok, jeszcze poł, że za pół roku to będziemy mieli lepszą sytuację bo to i tamto. Nigdy tak nie ma. Tłumaczyłam że dzieci się nawet w czasie wojny w obozach koncentracyjnych rodziły. Że to niezależne od czegokolwiek. I nagle mam można powiedzieć 30 lat i nie donoszoną ciąże. No ale tak juz jest to w naszym życiu. Moża było wcześniej. Ale z drugiej strony moja siostra ma 21 lat, i nie ma absoutnie warunków do urodzenia dziecka. Mimo, ze wiek biologicznie najlepszy.
Tak samo jak ty uważam że dobrze to zniosłam, też od początku mogłam rozmawiać i pocieszałam całą rodzinę i znajomych do okoła. A teraz przyjęłam taką taktykę, że co ma być to i tak będzie. I że widocznie tak ma być. Że to nie był mój czas. Choćby to, że muszę obronić magistra i od 5 lat tego nie mogę zrobić ;-) , wiem że to nie ważne w porównaniu ze zdrowym dzieckiem i jakbym mogła cofnąć czas to wolałabym chodzić z brzuchem, ale skoro już tak się stało, to sobie to tak tłumaczę i wzięłam się za kończenie pracy mgr. Może dzidzia czeka gdzieś na chmurce i patrzy kiedy mamusia zakończy się kształcić i dopiero zejdzie tu do mnie na dół :-) :-) :-)....
Dziewczyny nie wiem czy pytalam, ale nikt mi nie potrafi udzielic odpowiedzi...
Tygodnie ciazy podane na wynikach beta Hcg w ambulatorium diagnostyki to tygodnie od zagniezdzenia, czy od 1 dnia ostatniej @??
Dziekuje za pomoc