• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

KAROLCIA Super ze wszystko oki.
Ja to dopiero ide do lekarza 18 marca a na usg narazie jeszcze nie ide az sie boje czy wszystko oki bo miedzy usg a miesiaczka jest 3 tc roznicy i to mnie najbardziej martwi ze moze byc cos nie tak:-(

reklama
Ewcia a powiedz mi kochana jak wysoka miałas prl??
Bo ja robiłam badania i mi wyszła 1 ponad normę,czyli norma była do 30 a mi wyszło 31 i niby pisze że leczenie w wąskich wypoadkach,powtórzyc i jak bedzie bez zmian to ok ale wszystkie inne tzn tarczyca i testosteron w normie idealnej...

Soglam, to my pracowici jestesmy - tak co drugi dzien zabawa w trzesienie ziemi, ku oburzeniu eksmitowanych z lozka ogonow. Jak tak dalej pojdzie, Miyuki powypala spojrzeniem dziury w scianach. Owulka to tak mniej wiecej teraz - wczoraj mi wyszedl ow jednokreskowy dolek na wykresie, dzis widoczna zwyzka, wiec jak dobrze poszlo to komandosi walcza za to nowe pokolenie.
A_gala, witaj w klubie - nie ma to jak grupowe znoszenie jajek.

A_gala tylko prosze mi się tu nie denerwować...teraz pełen luz,relaks i pozytywne myślenie sprzyjające rozwijającej się fasolce...więc proszę bez nerwów miłe pani,bez nerwów tylko radosne oczekiwanie na 2 krechy......

Klaczek ja w tym miesiacu znowu skusilam sie na testy owu (pare miesiecy temu, raz juz korzystalam), bo zaczelam juz miec watpliwosci, czy wogole owu u mnie jest i tak w sobote rano zobaczylam usmiechnieta buzke (to wg tego testu co uzywalam, znak, ze owulka nadciaga), wiec weekend byl baaardzo sexowny :) wczoraj jeszcze "poprawilismy" :) ach jakie te staranka sa super :) co nie?

soglam, ale to taki pozytywny "stresik" bardziej podekscytowanie, ale juz podchodze do tego z rozsadkiem, zeby za bardzo sie nie nakrecac, walczymy juz 5 cykl....
qrde...napisalam dwa posty jeden pod drugim, sorry.......

Eeee... Staranka sa super, tylko jak sie potem @ wykoci to lekka frustracja dopada. Moj ostanio powala mnie tekstami - ryje z mojego uosla na okraglo. Juz pomijam, ze wg. niego rzeczownik od slowa "ladny" brzmi "ja" lub "Rajmund"... Kichus. Ale lazi to to i rozsmiesza zamiast powaznie podejsc do tematu. Nawet staranka mamy przechichrane. Normalne przedszkole. Wczoraj mi sie zaczal kocim ogonem w trakcie ... wachlowac - Miyuki wlazla na poduszke jak tylko uznala ze jestesmy zbyt zajeci zeby ja wygonic i ogon byl pod reka. Jakos tak wesolo jest. Marko wczoraj sluchal jak rozmawiamy ze soba, patrzyl, w koncu spytal czy my tak zawsze... Ano, prawie zawsze.

reklama
Witajcie moje drogie "Aniołkowe Psiapsiółki"...
Mam nadzieję, że w kręgu tak wybornego Towarzystwa Wzajemnej Adoracji mogę sobie pozwolić na pewną poufałość ;-)

kłaczek, filmik "the best"... z twoich określeń też się uśmiałam na całego :biggrin2: Dobrze, że z moim pęcherzem wszystko ok i nie popuszcza w momentach niepohamowanego śmiechu, bo by była wtopa... ;-)
Może powinnyśmy założyć "Klub Zimnych Anemików", bo u mnie niestety jest podobnie... ;-) Zaczęłam ostatnio mierzyć tempki, żeby się zorientować, czy w ogóle pojawi się owulka po poronieniu, no i w którym momencie cyklu, no i okazuje się, że oscylują w granicy 35,9 - 36,3, więc tak, jak było przed ciążą... A co do owulki, to już jest 18 dzień od momentu, jak zaczęłam krwawić, a tu ani widu, ani słychu... Zakładając pozytywną wersję, to ma jeszcze czas, bo zwykle wcześniej miałam późno, bo ok. 21-23 dc. Wersji negatywnej, czyli nie uaktywnienia się owulki z bliżej nieznanych przyczyn raczej wolę nie zakładać... :biggrin2:

AniołkowaMamo,
[*] dla Twojego Aniołka, a dla ciebie pozytywne fluidki... Tutaj naprawdę człowiek odzyskuje radość i chęć do życia...i kolejnych staranek... :tak:

zjola, kłaczek, podziwiam was za wasze podejście do sprawy... i szczerze przyznam, że staram się brać przykład... I naprawdę tylko my same wiemy, ile to wszystko tak naprawdę nas "kosztuje"... kłaczek... ty to nie dość, że literatka, to jeszcze poetka...i to z najwyższej półki. Chylę czoła... :biggrin2: Ciekawe, jakie jeszcze talenty przed nami odkryjesz...

soglam, szkoda, że ten wypad urodzinowy nie zbiegł się akurat z owulką...wtedy to na pewno byłby gwarantowany sukces... ;-)

Wszystkim znerwicowanym przed werdyktem życzę...skazania na całe 9 miesięcy...!!! :biggrin2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry