Zjolu dzięki za kciukasy i trzymam kciuki za Twój potencjalny malutki pakiecik świetnych genów ;-)
karolcia33 ja mam jutro rano wizytę, też przezierność i wszystko to, co robi się między 11 a 14 tc. Trzymam kciuki za nasze maleństwa! A masz jakieś preferencje co do płci? Ja będę się cieszyć i z chłopca i z dziewczynki tak samo. :-) Byle zdrowe, reszta to już dzidzi wybór ;-)
Lenka29 ja też mam co jakiś straszne sny - śni mi się poronienie :-( ale może sny trzeba rozumieć na odwrót, no nie? W poprzedniej ciąży cały czas bobas mi się śnił, i tylko w snach go w końcu zobaczyłam... a kiedy masz USG? pewnie na tej wizycie w ptk CI wyznaczą termin?? Dasz radę, postaraj się czymś zająć, żeby czas szybciej leciał! I nie stresuj się na zapas :-) będzie oki, gdyby przy poprzednim USG lekarzy ta różnica niepokoiła, to nie zostawiliby Cię tak, tylko pewnie po kilku dniach miałabyś powtórzone USG - u mnie tak było z poprzednim maleństwem. Skoro dali Ci spokój na jakiś czas, to znaczy, że nie widzą nic niepokojącego.