Witam kobitki dzis trochu sprzatania w domu i w ogrodzie, dzień szybko zleciał
kasia_8481 gratuluje @
aga_cina bardzo sie cieszę z dobrych wieści, mam nadzieje że za 6 miechów obie będziemy zafasolkowane, mój gin powiedział mi wczoraj że wszystko zależy jak moje endo po @ bedzie wyglądało i albo 3-4 cykle będziemy czekać albo 6 miechów - czas pokaże
lopup [*] dla twojego aniołka, co do starań lepiej poczekaj do wizyty u gina niech cie obejrzy, masakra jak szczęście szybko przemienia sie w rozpacz, tyle wyczekiwania...
balbina .... nawet nie potrafie napisać jak bardzo wzrusza mnie to co opisujesz i kolejne [*] dla syneczka
kasia2011 nie chce zapeszać ale kawa choć pije 3-4 na dzień i słodycze którymi normalnie sie zajadam - to były pierwsze "jedzonka" które przestały mi smakować, na tydzień przed zrobieniem testu - a test zrobiłam 26 dc - bo u mnie @ była regularnie co 26 dni - niby "książkowo" zaczyna odrzucać ok 6tc, ale mnie przez cały czas mojej już "świadomej" ciąży odrzucało - więc mam na ten temat swoja własną teorię

zatem czekamy jutro na wyniki trzymam kciuki
onyxx jasne że jesteś potrzebna, dla mnie mimo iz widze że masz czesto wielkie dołki jesteś bardzo silną kobietą, nie wiem jakbym poradziła sobie w twojej sytuacji dla mnie jesteś wojowniczką!!!
igusia nie możesz sie obwiniać nie jestem lekarzem i wkurza mnie to że wywołali w Tobie to poczucie winy pewnie nie słusznie, sama widzisz co pisałyśmy na temat RH, zreszta pójdziesz pewnie na kontrole do gina to jeśli bedziesz sie czuła na siłach przemagluj go/ją w tym temacie wiem że te słowa pewnie będziesz czesto słyszeć tak jak każda z nas ale wierze w to że bedzie dobrze. Bądź z nami to naprawdę duzo daje, łatwiej jest sie pozbierac i jest sie komu wypłakać i co ważne wiesz że osoba której sie wypłakujesz w rękaw też ma aniołka w niebie i doskonale rozumie twoje obawy itp i przedewszystkim to forum daje zajebiście wielką nadzieję wszystkie zafasolkowane dziewczyny ich suwaczki są dla mnie promyczkami dzieki którym wierzę w słynne słowa "będzie dobrze" a cudny synek jankesowej wprost rozwala mi serducho aż chce się żyć
i znowu sie rozpisałam ... sorki
chciałam zapytać czy któraś z was miała przepisany Primolut - Nor 5 mg na wywołanie miesiączki?? Mam brac 7 dni 3xdziennie po 1 tabletce i nie dopytałam lekarza czy @ dostane po tych 7 dniach czy w trakcie, ciągle mam lekkie plamienie juz 21 dzień po zabiegu i wolałabym wiedzieć czy jak nadejdzie sądny dzień to będzie @ czy sobie będę mysleć kurde ciągle te plamienie...
Do gina nie chce dzwonic bo juz i tak zrobiłam z siebie okropna panikarę, bo bałam sie że spotka mnie to samo co Hoop