• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hejka ,
Karolcia81 , ja to się juz tak zapisuję od 2009 roku i nic z tego nie wychodzi , mój to ma chyba alergie na dzieci , niestety....
Aga cina , ja stosyje plastry - na jeden cykl skusiła mnie ginka na nowoczesne tasy Yaz , ale źle się czułam i zero libido- wróciłam do Evry . mnie odpowiadają plasterki , polecam. Jak bedziesz miec jakieś pytania to pisz:)
Kasia2011 , ale fajnie ! jednak betka jest pewniejsza od teścików. Który dzień cyklu to był , jak zrobiłaś badanie?
Tymira , ale suwaczek sie posunął ekspresowo!
Just , dzieci to spryciarze , moja panna 8 letnia wyłudziła dzisiaj torebkę w ciucholandzie za 5 zł , powiedziała mi że nie wyjdzie jak jej nie kupię. kupiłam ..... ale dlatego że całkiem ładna jest....hm

Wszystkim Wam życzę Wesołego Jaja !!!!
PS. Onaxxx , a tobie żebyś jurto podążając z jajami do poświęcenia , wpadła na jakiegoś miłego gościa:)

Ja dzisiaj w nocy odworzę dziewczyny , lecą na święta do ojca. Tak więc dziasiaj się jeszcze musimy poprzytulać przed wyjazdem , narka babki.

reklama
Czarna, sprytna ta Twoja córa ;-) A Ty sobie tłumacz tłumacz, że kupiłaś z własnej nieprzymuszonej woli ;-)

Kłaczek, to jest to! Termometr i obserwacje śluzu wyrzuć z główki!
Trzymam kciuki, żeby w tym sklepie Twoje wyroby chwyciły :-)

a dodam jeszcze że to że miałam "żle" wyliczoną owu to i tak mieściłam sie w tych dniach a staranka były bez owocne wiec też sobie to tłumaczę że psycha robi swoje, a ciągłe pytania rodziny i znajomych kiedy? i ukradkowe obserwacje mojego podbrzusza doprowadzały mnie do szału...

Czarna, a w ktorym miejscu Ty te plastry naklejasz? Tez Yaz bralam, nic mi po nich nie bylo, znaczy czulam sie dobrze, i to chyba je jako ostatnie bralam, bo pamietam lekarz dal mi je, jak mu mowilam, ze mysle o odstawieniu tabletek, bo libido mi umarlo ;-) Tak sobie mysle, ze 2-3 miesiace ponaklejam plastry a potem odstawie i nie bedziemy sie zabezpieczac. Oj tam- oj tam, najwyzej bede w ciazy, a to akurat moze byc 6 miesiecy po cc ;-) wytlumacze sie, ze mialam zly angielski i nie zrozumialam :-P sasasa. A te tabl/plastry to mi sie akurat na Majorke przydadza, bo przeciez nie chce miec okresu na ten czas i latac w bikini i mega podpacha w gaciach, bo ten okres mialam mega obfity. ale to moze pierwszy po porodzie i dlatego.

Klaczek, wlasnie, daruj sobie ten termometr na jakis czas. Bo psychika bardzo duzo tez daje :-)

Kłaczek porozsyłałam trochu pytanek zobaczymy co odpisżą za tymi testami i ziółkami, może realizują wysyłkę za granice obadamy, a jak nie i niechcesz nękać rodzinki to nie ma problemu moge ci kupić co chcesz i wysłać nie ma problemu, znając zycie dzis pewnie nie dostane odpowiedzi na e-maile, ale po świetach na pewno - dam ci znac co i jak, ale tak jak mówię najważniejsze nie są te wszystkie ustrojstwa tylko wewnętrzny spokój.

kasia2011szczere gratulacje, miło słyszeć takie wiadomości, trzymam kciuki za spokojną ciążę i szczęśliwe rozwiązanie,

Stwierdziłam, że nie będę się zastanawiać, czemu? dlaczego? bo to tylko jeszcze bardziej mnie dołuje, poczekam do wizyty u lekarza, zobaczymy co powie, napewno będzie zaskoczony tą moją ciążą, bo byłam w trakcie kuracji na bezowulacyjne cykle, jak widać pomogła:) z tym czasem to napewno jest mi potrzebny, mój mąż przyjedzie dopiero w sierpniu więc do tego czasu, i mój organizm się zregeneruje i moja psychika, Fakt jest jeden: bardzo pragnę drugiego dziecka.

[*][*][*] światełka dla wszystkich aniołków

czarna ten facet z jajami ma byc?;-)
maly jankesik ma troche zoltaczki ale to normalne, oby tylko bilirubina nie urosla za bardzo, poopala sie maly pod lampa i bedzie ok...jankesowa martwi sie ze go nie przybywa, facet wazy ponad 4 kg troche go dokarmiaja butelka ale mysle ze jankesowa da rade z mleczarnia
klaczek daj spokoj z ta temperatura

Onaxxx małemu Jankesowej nic nie będzie. Mój też miał żółtaczkę i wyglądał jak mandarynka :) Przez to przesiedzieliśmy 10 dni w szpitalu, bo dopiero na 7-y dzień wzięli go pod lampy. Musiałam go poić glukoza, aż mu się uszami wylewało ale daliśmy radę. Pozdrów Ich ode mnie, bo widzę, ze masz kontakt :)

reklama
igusiad, a jak ta kuracja na bezowulacyjne cykle wygladala? A to, ze pragniesz drugiego dziecka to bardzo normalne :-) ja gdybym mogla, to juz bym chciala byc znowu w ciazy. I fizycznie i psychicznie czuje sie dobrze. Fakt, moj brzuch wyglada jak po wojnie, bo jeszcze nitki mi stercza ze szwow po laparo, ale blizna po cc wyglada tak, jakby mnie kot podrapal :-) dobra krawcowa mnie zszywala.

Slonce wyszlo :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry