Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziewczyny mi bliskie , bez wyjątki. Może to dlatego że sie nie znamy ,,do końca,,i jest nam łatwiej o wszystkim pisać , dzielić sie radościami ale jak trzeba to smutkiem również. Myśle że tutaj nie ma pisania aby komu sie przykro nie zrobiło to tak czy tak to napisze albo ze radość z kolejnych fasolek jest nie szczera. Bo właśnie że jest szczera na milion piećset sto dziewięćset
. Może igusiad ma teraz trudniejszy okres dla niej stąd to wynikać może. Ale laska wracaj do nas i tyle.
. Skarbonka sie zapełnia
i tak sobie mysle ze jak będzie dzidzia to z tych pieniążków bede miała pożytek , więc motywacja jeszcze silniejsza.;-). A jeszcze dzisiaj usłyszałam ,,mamusiu jestem z Ciebie taki dumny , nie sądziłem że nie będziesz palić,,. sie łezka zakręciła , takie ,,dorosłe ,, te zdanie było.Ciesze sie po prostu.:-)