• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

też tak myslę, przecież są też ruchliwe dzieczyny.
Własnie ja mam tylko porównanie z chłopcami więc w porównaniu do nich to to dziecię to jakis anioł albo spokojny albo leniwy.
Jak je takie zobaczylam na usg w pierwszej chwili spanikowałam i zaczęłam się wpatrywac zeby zobaczyc czy serducho bije.
Moze spokojne, ale moj twierdzi że jak moje, to na 100% nie może byc spokojne, więc obstawiam po ojcu leniuszek. Fajne takie, miałam zamiar przywiezc wam jakies fotki, ale tak się przejęłam całą sprawą że aż głupio mi było pytać i jednego i drugiego lekarza. Jedyne co dostałam to wydruk ze wszystkimi pomiarami

reklama
EMY, kochana :* teraz to po prostu musi być dobrze i tak będzie. Dwa cudowne Aniołki czuwają nad Waszym maleństwem. Ja miałam tak samo teraz jak Ty: I trymestru się nie bałam od 14tc zaczełam drżeć, teraz czekam na najgorszy 24tydzień.
Kłaczku, kobieto jak ja przez Ciebie grzeszę ;p! 23:00 a ja obiadam się ryżem zapiekanym z jabłkami:shocked2::shocked2::shocked2:Miałam sobie zrobić pierogi z truskawkami, ale jak przeczytałam czym się zajadasz musiałam od razu zrobić to samo. A paputki cudne, ustawiam się w kolejce:tak::tak::tak:
Bibianko - po śmierci mojej córeczki (w listopadzie) miałam tak samo jak Ty, tylko, ze mi śniła się dziewczynka. Raz śniło mi się, że się obudziłam i przy moim łóżku stała mała dziewczynka, innym razem śniła mi się znów ta sama dziewczynka, wtedy trzymałam ją na kolanach i uczyłam pacierza i w 3 śnie dziewczynka biegała po pokoju i pobiegła do kuchni wtedy się przebudziłam i w realu już krzyczałam na M. że nie pilnuje małej tylko siedzi w fotelu. Aż otrzeźwiałam i mi się przypomniało, że to był tylko sen, cudowny sen.
Kasiu, tak jak Ty u Wiktorka jesteś tak ja u mojej córeczki codziennie zapalam znicz, też miałam taką sytuacje, że raz się nie paliło i ogarnęła mnie taka rozpacz. Np 2 tyg temu, mieliśmy jechać do M. rodziny w pt i wrócić w ndz, ale sobie pomyślałam, że wtedy w sob nie byłabym na cmentarzu i tak się wykręciłam do rodziny M.że pojechaliśmy dopiero w sob.
As mega gratulacje!
Poroniona, chcesz,żebym kobieto w kompleksy popadła ;p Ty tu jesteś taka chudzinka, nie chciałabyś mnie oglądać ;p

mrówka gratuluję udanej wizyty mamusi;-)
a twoj siwek to mi się taki podobał z tymi włosami..
u nas normalnie mamy godzinę do przodu względem Polski, ale ostatnio w Egipcie postanowiono już więcej nie zmieniać czasu, czyli teraz aż do waszej zmiany na zimowy mamy tą samą godzinę, a jak zmienicie, będzie znów godzina różnicy, czyli niewiele

dobranoc wszystkim
(chociaż ja pewnie nie zasnę do rana...)

Emy kochana trzymam za Was kciuki... Na pewno wszystko będzie w porządku.. Pomodlę się za Was..

EwelinaK instrukcję już podałam wcześniej to sobie doczytaj.. Jak będziesz miałą pytania to wal śmiało.. Chętnie pomogę.. Dziś przymierzałam spódniczkę, która w zeszłym roku była na mnie za mała ( dobrze, że jej nie wydałam ) i fajnie zatrzymuje się ledwo na bioderkach:)

A w ogóle dziewczyny to miłego i słonecznego dzionka...

Tymira, teraz Ci wolno, c'nie? Dobre papu? To wyslij wyrzuty sumienia w najblizsze krzaki.
Kasia, skarpety to zdecydowanie na drutach - sa elestyczniejsze i lepiej sie ukladaja. Szydelkowe paputy sa szywniejsze ciut, wiec paputki moga byc, ale skarpetki by byly niefajne. Ciesze sie ze miesko Ci wyszlo (nie ma prawa nie wyjsc) i ze smakowalo. Mlody mi podpadl.:-D Dzieci czesto nie lubia miesa bo trzeba je dluzej przezuwac i ma specyficzna konsystencje - spokojnie, jeszcze moze mu miesko zasmakowac.
EwelinaK, cale rude i dziewczynka?? To dosc rzadkie. My sie smiejemy ze Hino celem unikniecia oryginalnosci, zafundowala sobie biala plamke... na koncu ogona. Faktycznie ma biala latareczke, ale ledwie ja widac i przewaznie jest brana za kocura.

Kapecki dla Jajka mi zaiwanili. Przyszedl z pracy Rajmund i jeg kolega - idzie na "pepkowe" dzis i potrzebowal cos dla dziecia. No i jajkowe paputy... Zrobie szybciutko nowe.:tak:

Ostatnia edycja:
emy trzymaj sie ....bedzie dobrze:tak:MUSI!!!!
klaczek a moze bys rozpoczela produkcje takich paputkow, sweterkow i innych malych ciuszkow...angole pewnie takich nie maja
aniunnia dzieki za diete.....zaczynam ostro, jem otreby i juz mi luzniej w ubraniach...cukru to ja juz ze 15 lat nie uzywam, gorzej z czekolada:sorry2:
czarna ty skasuj ten suwak z odchudzaniem 56kg i nie denerwuj pozostalych:angry:

upal sie zaczyna robic...musze ze zwierzakiem do weta isc bo znowu sie zapchal:-(
milej soboty

Onaxxx, paputkow nie widzialam, ale maluskie sweterki robione recznie jak najbardziej sa. Takie "dorosle", ale malusienkie - sama slodycz normalnie. Ja chce upal - u nas tak chlodno, wczoraj po poludniu padalo... Jak sie zapchal? Czym? Problem z perystaltyka??

Klaczku nie rozumie dlaczego tak zjechałas Primark? Fakt ze ciuchy tam są kiepskiej jakości ale jest ich taka masa i są w tak śmiesznych cenach ze dają możliwość zaszalenia i potem wywalić je można bez żalu. Ja jak jestem w Anglii ( mam tan siostrę) to uwielbiam Primark. Buty, torebki, topy, spodnie. A dział dziecięcy jest przesliczny i mogę sie założyć ze Jajko będziesz tam ubierać. Ja swoją fasolke w miarę możliwości napewno. Butli zrobiłeś śliczna i nie widzę przeszkody byś robiła takie cacuszka w celach zarobkowych troszke.

Kobiety milego weekend zycze.

reklama
hej!
a ja zaraz jadę na uczelnie po indeks... ale muszę się wygadać!!!
zła jestem od samego rana... bo tesciowa wydzwania do męża żeby przyjechał na działkę... bo się zbiera rodzinka i robią grilla!!
czujecie?? niech przyjedzie.... on sam.....tak strasznie nie nawidzę tej baby....mój mąż w mojej rodzinie zawsze mile widziany i w ogóle.... a ja w jego rodzinie jestem intruzem!!! tylko dlatego, że w czasie organizacji ślubu pokłóciłam się z nią o wystrój sali, bo ta kobieta chce wszystkimi dookoła rządzić.... na szczęśćie mąż nigdzie nie jedzie.... ale powiedzcie jak można być tak bezczelnym??
staram się to olewać... i pocieszam, że ja jej jeszcze pokażę.... ale jest mi przykro... i czuję się odrzucona:-(a on nic z tego sobie nie robi... jest kochany i spiera mnie i zawsze stoi po mojej stronie, ale nigdy się z nią nie kłóci, bo nie chce problemów!!
malo tego wszystkiego stracił prace!!
wkurza mnie to wszystko już!! i mam dość!! wszystko mi się pier***.........
wczoraj tak ładnie na cmentarzu ogarnęłam... postawiłam świeże różyczki... i wywaliłam znicze od teściowej!! ( była raz tylko na cmentarzu i rzecz jasna szkoda było kasy na znicze, to zapaliła 2 lampki zapachowe... takie co w domu służą za zapach w szklaneczkach!!) szlak mnie trafił jak je zobaczyłam!!
a w nocy przeszła galanta burza i trzeba zobaczyć co się tam porobiło....
ogólnie wszystko do bani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EMY - wszystko będzie dobrze!! Aniołki czuwają nad Wami!! zaszyją Cię - to bardzo dobrze... może gdyby mnie też zaszyli to byłabym jeszcze w ciąży.... a tak:-(:-(:-( trzymamy kciuki!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry