IZW jaka piękna sukienka, no i z "kawałka" twarzy widać, że Tyś też piękna
Onaxxx ja pisałam, że mój siostrzeniec widzi Filipka, ostatnio bawił się z nim i powiedział, że nie oddał mu autka( Tobiś Filipkowi) no i że Filipek ma ała na rączce, a wczoraj siostra dzwoniła, ze Filipek znów odwiedził Tobiaszka i znów robił mu ti ti, bo Tobiś był niegrzeczny, a Twoja historia jeszcze bardziej udowadnia, że dzieciaki widzą aniołki, przecież ta mała nie wie o Marysi, a Marysia daje znać, że jest z Tobą
Kłaczku, własnie boję się tego, że to depresja, bo ja do lekarza nie pójdę....taka dziwna jestem....wszystko mnie denerwuje, co chwile chce płakać....
Aga_cina sama mi kiedyś napisałaś, że zrobiłam wszystko dla Filipka co mogłam, tez się obwiniam, że to moja wina, ale tak nie można, przecież nie zrobiłaś tego! Chciałaś urodzić zdrowego dzidziusia, ale Go nie zabiłaś! Przytulam Cię mocno.
Nie poddawaj się, kobiety zachodzą w ciąże nawet z kawałkiem jajnkia, a Ty masz jednego całego więc masz szanse, mi lekarz po wycięciu torbieli(jeden się rozlał na jajnik) powiedziała że nie będę miała dzieci bo mi jajniki nie pracują, a jakoś zaszłam w ciążę, teraz wiem, że jeden na pewno mi pracuje bo czuję jak boli.
Karolcie dziękuję za słowa otuchy...ja wiem, że Seba też cierpi, ale to on ze mną nie rozmawia, a ja mam już dość ciągłego podchodzenia do niego i się prosić, zeby było ok....nie chce to nie....wiem wiem za dumna jestem, ale on tez może wyciągnąć rękę....wiedział, że wczoraj Dzień Matki, chciałam na cmentarz jechać, a on mnie nie zawiózł...nie przytulił w tak trudnym dla mnie dniu....brakuje mi czasem takiego przytulenia, ale nie wtedy kiedy ja go poprosze tylko sam od siebie mogłby mnie [przytulić, a on nic....
aniunnia no to sporo schudłaś....a na avatarku to fajna laska jesteś ;-)