• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

bibiana no cudny własnie chciałam zapytać co to za kolorek :D
czarna juz wiem czemu jestes czarna tyz laseczka z ciebie
ilonka trzymam kciukasy && ps sliczny piesio
wy tu wszystkie o odchudzaniu juz od dawien dawna piszecie a same chudzioszki :D
ide czytać dalej jeszce tylko 2 strony zostały :D
i w miedzy czasie "doroślejsza fotka" znaczy z przed 2 tygodni obie ale ta bardziej hmm kobietkowata :D

no i dotarłam do końca aniunnia z avatarka myślałam że masz ciemne włosy bo focia była mini teraz widze że blondyneczka i rysy twarzy widać dokładnie śliczniutka
no i kłaczuś śliczny fajne ma te kłaczki pod szyjka jak jutro moja kicie uda mi sie dorwać to zrobie fote na kompie nie mam akurat, a że małpica całymi dniami teraz siedzi i loto po sąsiadach - bo maja na tyle wielkie ogrody ze w przeciwieństwie do naszego są w nich drzewa a co za tym idzie ptaki na które se kicia lubi patrzeć, a nasz mini ogródek olewa sikiem prostym

no nic to był kolejny fajny dzionek z wami - udało mi ise doczytac wszystko
no to && i dużo spokoju, zdrówka i samych dobrych wieści dla wszystkich zafasolkowanych i duzo dużo radości

dobranoc kobitki

Załączniki

• DSC05074.jpg
    DSC05074.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 87
Ostatnia edycja:
reklama
Hej ale dzisiaj piękny dzien!

Piękne dziewczyny jestescie, każda bez wyjątku i już nigdy nie uwierzę jak któras napisze ze gruba jest.
aniunnia przepięknie! tak trzymaj! Musi być pozytywnie!
a_gala, poroniona- ja wogóle myslalam, że wy brunetki jestescie! Jakie fajne zaskoczenie
czarna to wiem że czarna, już widziałam i IZW tez mi się kojazyla jako brunetka

LadyMK- O cholercia! Robi się pikantnie! trójkącik!
GRATULUJĘ MAMUŚKO!
Ja też byłam w trójkąciku z Ssabriną i andrzeliką, ale obie wylądowały na listopadówkach, więc najbliżej mnie jest chyba a_gala

IZW Co do grobów, decyzji czy chowac czy nie. Pamiętam, że nam w szpitalu do głowy nie przyszło co dalej, urodziłam, przytuliłam,wycałowałam. Wpadł mój mąż rozpłakał się i mówi, że kazali mu dzieci pochować. Tak naprawdę dopiero wtedy do niego wszystko dotarło. Wszystko zostało załatwione w ciągu następnej godziny, mąż dostał papiery ze szpitala, zadzwonił do grabarza i pochował chłopców, sam. Pamiętam, że jak ich zabierał ze szpitala nie dał nikomu ich dotknąć i powtarzał, że to jego dzieci...
Myslę, ze gdyby decyzja miala w jakikolwiek sposób należec do nas nie dalibyśmy rady jej podjąć

Ilona
- trzymam kciuki za wizytę

a_gala fajowy ten twój alien, niech rosne dalej!
Bibiana ale z ciebie drobinka! Jakos inaczej sobie ciebie wyobrażałam, może blond, ale chyba sugerowałam się zdjęciem Filipka
no i twoj aniołek przecudowny

własnie, gdzie sie zjola podziewa? miała gdzies wyjeżdżac? mam nadzieje, ze wszystko u niej ok

tak, tak EMY też myślę, że tu jesteśmy takie bratnie dusze...:-) może mało się udzielam, ale staram się coraz więcej pisać, na grudniówkach to tylko sporadycznie jestem.... dodtakowo piszę jeszcze bloga i jak już tam wywalę swoje wszystkie żale i radości, to już często nie wystarcza mi energii na pisanie gdzie indziej.

A tak wogóle, to miałam dzisiaj na wizycie pobieraną cytologię no i teraz pipka mnie trochę pobolewa, kurcze mam nadzieję, że przejdzie...

Acha...a ze mnie to trochę taka udawana blondyna, bo naturalnie to mam ciemne włoski. Jak bym wstawiła zdjęcie z dzisiaj to byście dokładnie widziały, bo odrosty mam już przeokropne, takie 3 miesieczne, ponad 4 cm ;-) powstrzymywałam się z farbowaniem do końca pierwszego trymestru...jutro już idę do fryzjera :-) znów będę wyglądać jak człowiek...

Ostatnia edycja:
a_gala chętnie poczytam twojego bloga. nawet nie wiedziałam, bo pod twoim avatarem nic mi się nie wyswietla co do wpisów na blogu, chybaze masz go gdzie indziej to dawaj link;-)
Też sie muszę wybrac do fryzjera, narazie nie mam jak. Włosy mi urosły do upierdliwej długosci, nie wiem co z nimi robić, i farba by się przydała. Wogóle czuję ze w ciąży mi szybciej rosną, przynajmniej wszelkie zbędne owłosienie, mogłabym golic co drugi dzien najpózniej. Własnie przeczytałam, że kobieta w II trymestrze pięknieje, cera jej się poprawia, włosy i paznokcie lsnią..... akurat.
Wysypało mnie tak, że wyglądam conajmniej jak nalesnik

Burze! Uwielbiam burze, tęsknię za nimi i wogóle za deszczem też
kasia ty taki chojrak jak moja mama, przy każdej burzy chowała się do piwnicy, razem z moim psem Bobikiem, on też się bał grzmotów, chyba go kiedys mysliwi przestraszyli... i siedzieli tak oboje na schodkach przytuleni do siebie i drżący jak galareta.. ah niezapomniany widok. Bobika już nie ma długo, dostałam go jak był szczeniakiem kiedy miałam 2 lata i to był mój ukochany pies stróż

Dobra spadam bo pózno już

Emy, Mrówka, gdzie ja tam drobinka?? ha ha ha teraz to już ok 65 kg ale na tym zdjęciu z 76kg miałam....A u nas w rodzinie chłopcy zawsze byli blondynami, nie wiadomo po kim :-) A filip to miał aż białe te włosy :-)

IZW Tyś tez czorno :-) my tu same laski mamy :-)

dobra zmykam do pracy

Hej kochane...

ale wczoraj sie fotek posypało....piekne jesteście....naprawdę...

hmmmmm...jednak najbardziej mnie zauroczyła fotka Lady MK - kochana gratuluje...to mamy trzy fasolki....teraz ja, teraz ja....ale tak na powaznie, ktoś ma jeszcze testować w najbliższych dniach....?

a ja musze się Wam pochwalic, że wczoraj.....oficjalnie rozpoczęlismy staranka!!!!!!!
no i teraz sie zacznie.....mega nakrecanie....ale jak ja to kocham...jak ja tęskniłam za przytulankami bez mundurka, jak ja teskniłam za ta codzienną obserwacja swojego ciała......za odliczaniem dni do owulki, do @, która pewnie nie przyjdzie.....
Jestem szczęśliwa!

Karolcia81, ja testuję za tydzień...juz się denerwuję.
Kłaczku, Emy,chyba będę tu częściej zagladać:)
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny z fasoleczkami.

reklama
lady Mk- moje gratulacje:)Spokojnych 9 miesiecy
kasia8481- ja tez na 4 mieszkam.Mały dzis obudzil sie w nocy caly spocony.to nic ze spimy przy otwartych oknach
duszno jak cholera
no ale jeszcze dwa tygodnie i wyjezdzamy
No a u mnie gorąco.zjadłam śniadanko.i troche musze popracowac.
ale jestem caly czas z Wami.
A wszytskie jeseście laskami dziewczyny:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry