Nisiao, to omdlenie pierwszy raz miało miejsce? Ci faceci są niepoważni naprawdę !!! myślą, że są niezniszczalni… musisz znaleźć jakiś sposób, czy argument, żeby go przekonać do badań. Może spróbuj go postraszyć, że jak maleństwo przyjdzie na świat i będzie go na rękach trzymał i wtedy zemdleje, to co wtedy? Chce ryzykować… ? na nich trzeba coś hardcorowego

teściowa też pojechała z tym tekstem…. ma chyba jakiś problem. Moim skromnym zdaniem:
Olać!!!
Loi, godzina „0” wyznaczona – super:-) Kolejna aniołkowa mama otrzyma nagrodę za siłę i cierpliwość
Czekamy, proszę nie wymyślać i się nie nakręcać !!! jak kłuje-ciągnie to dobrze, tzn., że macica się rozciąga i miejsce dla maluszka szykuje, a że nie masz aż takich mdłości i pawików to się ciesz – poczytaj sobie historię
mamusisynka , ona to się namęczyła... Tym bardziej, że brzuszek Ci się pojawia, to kolejny dowód na to, że wszystko ok! Do następnej wizyty proszę rozmawiać do fasolki i motywować, że sobie zdrowo rosła – tego potrzebuje najbardziej!
A ja dzwoniłam dzisiaj do mojego lekarza. Powiedział, że spróbują mi przede wszystkim tego mięśniaka usunąć, bo być może to on naciska na macicę i ona rozwijać-powiększać się nie może i że to on powoduję, ze dwurożność jest głębsza, bo napiera akurat w tym miejscu między rogami. Zgodziłam się oczywiście. Mam dać znać, czy to plamienie to mi się rozkręci w @ i pod koniec tygodnia po skierowanie do szpitala pójść.
Najgorsze,że jak będą robić to, to nie za bardzo jeszcze tą histeroskopię mogą, że to byłoby za dużo jak na jeden raz. A ja chyba chcę jeszcze tą histeroskopię zanim zaczniemy staranka, a to oznacza, że wszystko się przeciągnie w czasie....