Magdusia88
Fanka BB :)
Gratulacje!!! [emoji322][emoji322][emoji322]Edit.
Utrzymując dietę IO + Glucophage udało się zajść w 3 cyklu [emoji846] dopiero 7 tydzień, ale ciąża potwierdzona u lekarza, jest zarodek z bijącym serduszkiem [emoji3590]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje!!! [emoji322][emoji322][emoji322]Edit.
Utrzymując dietę IO + Glucophage udało się zajść w 3 cyklu [emoji846] dopiero 7 tydzień, ale ciąża potwierdzona u lekarza, jest zarodek z bijącym serduszkiem [emoji3590]
Cierpliwość w działaniu dało efektEdit.
Gratulacje!!! [emoji322][emoji322][emoji322]
Cierpliwość w działaniu dało efekt[emoji3526]super ze się udalo[emoji3526] u mnie połowa ciąży jest już. A dokładnie 23 tydzien[emoji2957]
Bo na początku się ciągnie. Od wizyty do wizyty. Od badań do badań. A potem się nie obejrzysz a będziesz szykować się do porodu. Mi minął czas nie wiem kiedy. Uciekają mi dni bardzo szybko. Może dlatego, że ciągle pracuję. Choć chciałabym na spokojnie przeżywać te ostatnie tygodnie. Na razie działam na pełnych obrotach. O ile rano jak się rozkręcę to jest ok tak po południu chodzenie jak kaczka to już norma. Mam wrażenie że wszystko w środku mi się rozjeżdża łącznie z nogamiBardzo dziękuję [emoji3590] to już jesteś za połową, szybko zleci [emoji846] mi na razie się ciągnie, kolejna wizyta za 2 tygodnie a mam wrażenie że czas stoi w miejscu... [emoji19]
Dziękuję, że pytasz. U nas niestety nic.[emoji20] Mamy jeszcze kilka badań do wykonania i będziemy podchodzić do inseminacji, albo in vitro [emoji20]Dziękuję bardzo [emoji8] a jak u Ciebie?
Dziękuję, że pytasz. U nas niestety nic.[emoji20] Mamy jeszcze kilka badań do wykonania i będziemy podchodzić do inseminacji, albo in vitro [emoji20]
U mnie narazie też nic więcej. Zrobiłam pełna diagnostykę. Jest okay, dlatego szukamy dalej i pogłębiam jeszcze immunologie.U mnie na szczęście okazało że chodziło tylko o IO, uporałam się z tym i się udało, ale nie ważne jak, ważne żeby się udało, trzymam kciuki [emoji846]