reklama

Ciąża w liceum

hej dziewczyny:)
widze ze tu nie zaciekawie sie porobilo wszytskie jakies problemy z ciaza ...u nie ladnie ...
ale [pewnie wszytko bedzie ok mnie tez postraszyi ze z mala beda problemy ze jes za mala ze za malo wod plos
dowych i
a urodzila sie 3320 i 57cm dlugosci i 10 punktow wiec nie ma sie czym martwic:)

reklama
Witam dziewczynki :-) Jak leci?

U mnie po staremu :sorry2: Znaczy czuje sie dobrze. Tylko czasem jakis ból brzuszka sie na chwile pojawi, krwawienia jak na razie to ani widac ani słychac. I mam ogromną nadzieje ze juz sie tak utrzyma. We wtorek byłam na wizycie kontrolej u mojego gina. I kolejne dwa tygodnie lezenia :-( i te tabletki :-( Czasami mam dosc ;/ Ale dla dzidzia wszystko. Lekarz cos zasugerował ze nie bede mogła chodzic do szkoły az do porodu ;/ Czyli zapowiada sie reszta ciazy w łóżku :confused:

A teraz przyjemiejszy temat. Dzisiaj sie dowiedziałam ze bratowa jest w ciaży :-):-) To początki. Termin ma na październik a ja robie wesele w październiku. Brat miał bys swiadkiem ale w tej sytuacji raczej nie bedzie mógł bo zonka moze zacząć rodzic :tak:I mały problem w poszukiwaiu nowego świadka ;p mysle ze do paździerika znajde ;p :blink::blink:

Hehe mnie możesz wziąć :D:D
Nie martw się- ja tez miałam zagrożoną ciąże z powodu łożyska i krwawień ale leżenie i tabletki załatwiają sprawę. Tyle ze z tego powodu musiałam przejść na indywidualne nauczanie ale uważam że sa tego same plusy, także głowa do góry :).
U mnie okej, poród z kazda chwilą coraz bliżej...:) A tak to bez zmian:PP

Witam dziewczyny :)
7.03.2010 o godz 20.33 przez CC urodizlam synka 3500kg 59 cm ;p no ni bylo mnie tyko bo wczoraj dopiero wyszlam a do szpitla pojechalam w dzien terminu 6.03;p pozniej jak bede mic czas to wam moze jakies zdjecie wstawie ..teraz nie mam nic na kompie jeszcez;p

Hehe super :D, to jednak wyrobiłaś się pierwsza:). Jak Mały da Ci trochę spokoju to opowiadaj jak się czujesz i jak wyglądał Twój poród :). No i oczywiście chwal się pierworodnym :D. Gratuluję:P

mariola ty chyba najblizej porodu to powiem ic zebys postarala sie nieuczyc dziezka tak jak jest w szpitalach ze karmisz na zadanie... moj sie nauczyl caly zas przy cycku byc i w szpitalu nawet siku isc nie moglam zrobic a kapaieli to dopiero lohoho teraz uczymy go z mama ze ma jaesc co 3 godziny a jak je to si enajadac bo tak byc nie moze..;p heh wogole wiesz ja po cesarce to nei dostalam pokazru tak jak po nautralnym i musialam asowac cycki jeszce nie umiem przykladac maleog do piersi tak jak trzeba pogryzl mi brodawki i daltego karme przez kaptorki tez boli no ale jest lepeij wogole to juz mam pokar nawet sam leci jak onaplacze do karmienia ;p no to bawarka masaze cyckow i woogle;p

Dzięki:), też własnie jak myslalam to chcialabym tak malego karmic a tylko na noc zostawiac go przy cycu na dluzej to wszystkim nam to wyjdzie na korzysc :D. hehe
A zmeczona jestes mocno ? Daje Ci troche pospac Maluszek ? Pewnie cholernie szczesliwa co ?:)
Najgorsze jets to po cesarce ze nie daja od razu malego ;/ dlatego ja sie oid cesarki juz bronie jak moge i chce rodzic sn!! :).
A co do pokarmu to ciesz się :P ,podejrzewam ze ja to bede miala podobnie - bo od poczatku mi siara leci doslownie litrami.
No i zaczeło Ci sie to czego ja sie najbardziej boje ...- połóg .Brrr :P

no bo to walsie jak sie rodzi to jeszce na fotelu przystawaija ci o do cycka a ja go mialam dopiero jak przyjechalam z sali op. ale na noc go mialam ale babki go zarbay tam dosiebei bo plakal i zebym sie wyspala;p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry