agnesiaa Aida to Twoje dziecko, ale teraz nie karmi się dzieci co 3h tylko właśnie na żądanie, to jest z korzyścią dla dziecka, mój też cały czas był przy cycu i jak zasnął to mogłam iść do WC, a jak nie spał to ktoś inny się nim zajmował, a ja mogłam robić swoje, nie wyobrażam sobie że mogłabym nie dać dziecku piersi kiedy chce ;-) jak mały nie chciał oddać mi cysia, a nie jadł już tylko się bawił to lekarka kazała mi dawać mu smoczka, ale nie wiem czy to dobre wyjście, jak kto woli, mój smoka dopiero niedawno zaczął ssać i próbujemy się oduczać, a ciężko to idzie...
"teraz karmi sie dzieci na zadanie?? a co to jakas moda na karmienie ...?ze teraz się karmi ntak a za miesiac czy rok bedize sie karmilo inaczej....?;/wiesz co od zalania dziejow sie karmilo dzieci na zadanie ale uczenie dziecka jaknnajszybciej zeby przespalo jaknajwiecej i jak je to sie pozadnie najadlo jest dorbe bo oszczedzi to mu pozniejszych przykrosci bo teraz sie nauczy ta..ale przyjdzie czas ze juz bie bedzie jadl piersi i co wtedy...nie bedize chcial jesc butleki ani nic l i co wtedy...?bedziesz dziecko do postawowki karmiic ? bo przeciez nie wyobrazasz sobei zeby dziecku ppiersi nei dac....( a pozatym jak placze to daje mu piers bo zasugerowalabys ze nie daje mu piersi jak chce...;/)
cytrynka wspolczyje.. i trzymaj sie....:*