reklama

Ciąża w liceum

ludzei w koncu po lekcjach na dzisiaj juz mam luz...:P ale jutro wilki sprawdzian z historii i nic na niego nie umiem i pewnie sie nie naucze bo nei moge myslec o niczym innym jak nie o tym ze chcem juz urodzic;p
no ale powiem wam ze odbrze mi to forum robi:P tu przynajmnej nikt nie narzeka ze ciagle gadam o tym ze chcem urodzicc;p tak mozna sie popodniecac z tego czy tamtego;p
a wogole mam ochote przegladnac rzeczy dla malego ;p cyba zaraz zaczne to robic po razuff nie wiem ktry;p

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kobitki :-p
Przepraszam ze tak dawno mnie nie bylo ale mialam ale przemeblowanie w domku i musialam kompa przeniesc i kabel od internetu poprowadzic od drugiej strony domu :-p Duzo roboty. Czuje sie dobrze i ja i dzidzia mam nadzieje. Wszytsko w porzątku i aby tak bylo :-) Ale wy tu duzo piszecie :-D Niezłą lekture musialam przeczytac zanim doszlam do finiszu :-)

Jestem w wielkim poszukiwaniu karty M2 i kabla usb do se :-p:-p I juz mi to zaczyna dzialac na nerwy :szok:

Ostatnia edycja:
Ja przed chwilą miałam dość nieciekawie. Normalnie tak się wystraszyłam że szok . Mój M to już się pakował do szpitala :-):-). Dostałam skurczy silnych , no i mały zaczął się wiercić( dziś to cały dzień wariuje jak szalony). Zaczął mnie brzuch boleć w podbrzuszu i wszystko w środku, normalnie myślałam że zaraz mi Dzieciaczek wyjdzie . Poleżałam , znospowałam się i na razie spokój. W czwartek będę u gastrologa to i od razu do gina zajdę dowiem się co i jak , może akcja porodowa mi się zaczęła hehe :).
Dziś dziewczyna z forum powiedziała mi że mam bardzo nisko brzuszek i że poród tuż tuż :-). Normalnie Ją kocham :-D:-D:-D:-D.
A jak Wam wieczór mija?
Ewelinka u mnie to przemeblowanie trwa już chyba z 5 tydzień i na razie wszystkie meble stoją w tym samym miejscu :-):-)

he :-D To widze ze u Ciebie sie duzo dzieje :-) Ale niech dzidzi jeszcze troszke tam u ciebie posiedzi. A jakby cos faktycznie bylo i maly wyskoczyl to bedziemy z Tobą:-) I ja tylko bedziesz mogla to nam napisz co i jak czy juz rozpakowani jestescie :-) Ooo ale cos zauwazyłam.. mowisz ze kolezanka z forum Ci napisala ze masz brzuszek nisko to czyli ten brzuszek widziala ;-) A nam nie pokazesz?? My tez chcemy zobaczyc malca w opakowaniu! :-):-)

hehe nie ma sprawy :D juz się chwalę moim Grubaskiem :-). W sumie Wy tak samo dawajcie zdjęcia brzuszków:-p:-p:-p
img3646x.jpg

img36451.jpg

I napisze , napiszę :D pewnie dopiero po powrocie ze szpitala ale od razu dam znać:))

Napatrzec sie nie moge ;-);-)
No faktycznie jest strasznie niziutko:-) i jest strasznie sliczny ;-)

Co do mojej fotki to naracie nie bede dodawac bo brzuszek jest malutki i niema czego podziwiac. Ale napewno dodam jak troszke jeszcze uroscie :-)

reklama
Hehe ja to pamiętam że baaardzo długo brzucha nie miałam dopiero gdzieś tak w 5 m.c. ale jak wyrósł to ooolbrzym co zresztą widać :-):-):-).
Dzięki że Wam się podoba , Maluch może też będzie przystojniak :-):-).
Jak gdzieś znajdę to jeszcze się pochwalę brzuszkiem jaki miałam w Sylwestra :-):-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry