reklama

Ciąża w liceum

dziewczyny wy sie tak z tym porodwm nie spieszcie:
p
do 38 tygodnia poczeajcoie chociaz zeby dzidzia byla gotowa::tak: oj tam jezeli nie ma zagrozeniaw przebiegu ciazy to z dzidzia nic nie bedzie pod czas seksu:P
tylko mie kolysanie bedzie odczuwc ii zasnie sobie:)

reklama
U nas to nie pamiętam kiedy ostatnio były jakieś seksy , od 12 tc całkowity zakaz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
W sumie teraz przypada mi prawie 35 tc więc nie jest tak źle :-p:-p

to lipnie po ciazy to jest problem z dzidzia pryanajmniej u mnie ze jak juz ma cos byc to ona wogole nie chce spac:-(

oj wiesz jak juz bedzie donoszona to bez prolemu sobie rudz:P

ja niestety w 12 tc zaczełam krwawić i lekarz kategorycznie zabronił czegokolwiek. Stary dziad gdyby zobaczył mojego seksownego M to może by zrozumiał że wymaga nierealnego :-D:-D:-D

hehe postanowailam ze poczekam jeszcze kiedys w koncu wyjdzie a tez nie ebde czekac wiecznie ;p
a seks to mi to si etak naprwwde nawet nie chcialo choaic tam czasmi moze ale nie tak jak przed ciaza

pomusl jaki fajny musi byc seks po takiej przerwie;-) powinnas byc zadowolona ze tyke juz wu\ytrzymalas dla mni 6 tygodni po porodie to byla katarga:P

Hehe "wytrzymałam"....:-):-).
A ja właśnie w ciąży to moglabym się ciągle rzucać na mojego M , jeny jak sobie pomyślę to aż mnie dreszcze przechodzą :-). Może dlatego podświadomie nie chcę się z Nim spotykać bo boje się że Go zgwałcę czy coś :-):-).
Ja z tego wszystkiego właśnie najbardziej obawiam się połogu , geroland może mogłabyś co nieco o tym opisać? Dla mnie to przerażające , nie boję się porodu ani nic tylko właśnie połogu...

no ja mam nadzieje ze jak urodze i juz si etam wszytko pogoi to wroci mi ta chce jak kiedys;p
wogole ma andziej ze przestane plakac z byle powodu i wkurzac sie tez bo slyszlam ze czasmi to nei znika

reklama
no wiesz ja mialam cesarke wiec tez troche inaczej moglo to u mnie wygldac odrazu po porodzie to mialam problem z podniesieniem sie zlozka bo tak bolaly mnie szwy z rezzy=ta te dziewczyny po naturalnym tez byky obolalepo tym nacieciu w kroku. zaopatrzyltscie sie w podjklady po porodowe??
sa bardzo przydane w pierwszym tygodni bo ciegnie jak nie wiem i zwykle podpaski nie dadza rady:P
bol po jaakims czasie znika u mnie chyba po tygodniu.. i tyko krwawienie takie jak bys miala okres zostaje polozana jak bedzie cieodwiedzac to bedzie pytac czy jeszcze jest.. czasem mila
jaszybciej niz 6 tygodni u mnie tak bylo..:P wsumie to nie jst akie straszne kompieli podcczas pologu nie powinno sie brac tylko prysznic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry