reklama

Ciąża w liceum

Hehe oby:-p:-p:-p
Lecę spać bo dosłownie zdycham , może się zamieniam w jakiegoś potwora co to w nocy nie może spać tylko w dzień :-D:-D. jej i patrzę że już 12 a ja nic nie zrobiłam no a na dodatek niedługo przyjaciel ma wpaść w odwiedzinki do ciężarówy :-D:-D.

Dzięęęęęki, tego właśnie potrzebowałam. Bo w książkach czy poradnikach to połóg jest albo ominęty albo potraktowany zdawkowo. A to naprawdę dość istotne. Najbardziej mnie przeraża to "że będzie się ze mnie tyle lało"... Masakra:((

Ostatnia edycja:
reklama
Hehe no a miesiączki miałam straszne :eek::eek:. A ostatnia była całkiem nie do zniesienia. Krwotok, cała biała, ledwo żywa, nie mogłam się ruszać doslownie taka sztywna byłam.

a ja wlasnie wiem ze tam.. bedize bolec i bedzie krew leciec i to bardzo mama moja mnie uswaidomila po porodzie naturalnym to poboli troch etam krew bedzie leciec a po cesarce to potem blizna moze napieprzac niezle schylac si eni mozna nosci ciezkoeigo tez mi mowila;p no ale mysle ze kazdy ordanizm przechodzi to po swojemu;p
a ja okresy to mialam spoko nic tylko troche macice czulam i spac mi si ew pierwszy dzien chcialo a tak to nic a nic wogole zero bulu ani jakis krwotokow bo tez nei za za mocno i nie za dlugo lecialo;p

Co nie zmienia faktu ze porod i polog to chyba dla wieksozsci organizmow katastrofa :-D:-D. Ale dobrze ze zobaczymy swoje Dzieciaczki to zawsze bedzie latwiej to przebolec :). Nie moge sie doczekac Wierćka;). Sprawa z M wyjasniona , od czwartku razem -wiec pewnie cezesto mnie tu nie bedzie :-):-). Chyba ze tesciowa mnie bedzie denereowac to bede szukala ukojenia na forum :-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry