reklama

Ciąża w liceum

Witam babki :-)

A wiec zaczne od tlumaczen ;/ Wczoraj tak zanikłam bo mi prąd wyłączyli ;/ niewiem co ich tak wzielo kurde :no: I włączyli dopiero ok 22 a juz nie miala sily siedziec przy kompie. Przepraszam.

Dzisiaj tez dopiero teraz zaglądłam i to na chwile bo mnie cholernie boli glowa :-(:-( Nie do wytrzymania :-(

reklama
Wszystkie jakieś takie zmarnowane :eek:
Ja tak samo trochę zmęczona ale jak położę się leżeć to usnę - znowu cała noc nieprzespana :-):-), wiec wolę się pomęczyć :tak::tak::tak:.
Przeraża mnie perspektywa spędzenia jutro całego dnia na chodzeniu po obcym mieście :-(:-(od rana na nogach ... Masakra :-(

hehe nie nei jeszce jestem w dwupaku...:P
ale odsypialam bo o 6,30 wstalam zeby sobei ejchac badania zrobic i potem co bylam strasznei zaspana jeszce mnei zanudzila na tej historii i poszlam potem spac ;p i teraz dopiero wstalam ciekawe jak bede spac w nocy;p
hehe a wlasnie uswiadomiam sobie ze w piatek zaczyna mi sie 39 tydzien:P

hehe wlasnie uswiadomilam sieobie z ew piatek zaczyna mi sie 39 tydzien..:p a oznak zblizajacego si eporodu nic a nic..;/ ale powiem wam ze zaczelam czuc taki niepokoj dziwny ze jedenk nie che ze jak ja wytrzymam ten bol i wogole.....
kurde jak ja jestem to was nie ma jak mnei nei ma to wszystkie jestescie ale lipa normlanie..;/

Ostatnia edycja:
Nie przejmuj się Aida.Jaka babka się nie bała ani troche przed porodem?Mi jeszcze do tego daleko ale już teraz na samą myśl o porodzie mnie trzęsie :/ Więc zupełnie się Tobie nie dziwie skoro już tak niewiele Ci zostało czasu.

Poczytałam co nie co i chciałam sie jeszcze zdrezmnąć na chwilkę chociaż ale spojrzałam na zegarek i zorientowałam się,że juz nie zdąże bo niedługo trzeba do kościoła wychodzić...eh

Aida ja mam tak samo. Po tym wczorajszych bólach odechciało mi się porodu ..
I zaczynam się trochę bać tego wszystkiego..
W ogóle jakiś nienajlepszy nastrój mi się włącza :-(.
Dobrze że Maluch się wierci to zawsze i mi tym humorek poprawi :)

kurde cala ciaze sie nei balam dzisiaj sobei tak myslalam o tym porodzie i sie przestraszylam. Taki straszny lek mnei ogarnia...;/ a jatam jaos to bedzie dam rade najwyzje tam ich wszsytkich powyzywam mojego wywale z sali lub utopie w wannie jak bede w wodzie rodzic;p

reklama
kurde poczytaalabym cos o tym porodzie i wogole ale juz wssytko co mozliwe chyba przeczytalam juz nei wiem comam ze soba zrobic
pozostajei tylko nadizeje ze jutro powie mi zebym do spzitla jechala bo juz sie zaczelo:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry