reklama

Ciąża w liceum

Dziewczyny potzrebuje porady i postanowilam oczywiscie do was napisac ;-)

Jak do tej pory bralam tylko kwas foliowy i magnez. Ale doszlam do wniosku ze powinnam brac jeszcze jakies inne witaminy. Wiec od dwóch dniu biore Feminatal N. I walsnie tu problem :no: Niewiem czy powinnam brac cos jeszcze oprócz niego. Jest w nim magnez ale malo. I niewiem czy barc oddzielnie magnez :eek: Ten sam problem z kawsem foliowym.. Jest w nim ale niewiem czy tyle wystarczy i czy powinnam brac jeszcze dodatkowo kwas. Jak myslicie ?? ;-)

reklama
Ja brałam feminatal N i to zupełnie wystarczało:). Sporo osob mowilo ze to są najlepsze tabletki dla ciężarnych :). Tyle ze do okreslonego okresu ciazy chyba 31 tyg .
Pozniej bierze się inny zestaw i tam są niektore witaminy w wiekszej dawce bo wieksze zapotrzebowanie :)

hmmm wydaje mi się ze te witaminki wystarcza.... ale nie wiem myślę żebyś się zapytała swojego lekarza albo chociaż farmaceuty oni ci poradzą;p

Ewelina,moi zdaniem zupełnie wystarczy ale lekarz najlepiej Ci powie. ;-)
Ja do tej pory brałam Falvit i kwas foliowy ale jak byłam przedwczoraj u gina to powiedziałmi,że nie mam brac Falvitu tylko własnie np Feminal także jutro skocze do apteki po nowe witaminki :-)

No juz jestem :-) czysciutka :-p

I mam dla was fotke brzuszka bo cos sie pojawil :-)
Tylko ze kurcze nie mam tego kabla i musicie poczekac do jutra az mi Moj przywiezie. :tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry