reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża w liceum

a tu musialam masowac cycki oczywiscie moja mam mi kazapa i pokazala jak bo pieegniarki nic nie mowily a jakbym tego nie zrobila to bym miala problem z mlekim....

reklama
personel- bez komentarza poprostu plakalam tam juz w czwartek nie chcem nawet o tym mpisasc i nie chodzi o opieke porodowa bo byla zajebista ale o opieke od noworodkow masakra...
a jak mi go przyniesli to ona mowi do mnie polozyc go panie na rece a ja ty tak sie wystraszylam bo nei wiedzalam jak go trzymac z reszta jeszzcze nei moglam sie ruszac;p ale dalam rade;p portem polozyli mi go na piersi zeby troche possal skubaniec od razu sie nauczyl ...;p

Hehe wie co dobre :D .
U mnie szpital pod któego opieką jestem w i którym chyba będe zmuszona rodzic tez nie ma najlepszej opinii o tym jak traktuje maluszków. A nie chce zeby ktoś szarpał mojego Adasia ;/.
Maluch podobny do mamusi ? :D
I w szpitalu powiedzieli Ci jak masz się Nim opiekować ?
Ja to nic nie wiem to też będe bała się wziąć Go na rece i cokolwiek z Nim zrobić :D. Przeciez to takie malutkie ...:)

no wlansie czasami mi sie plakac chcialo jak patrzylam jk one robia a do padania to ni mozesz ty byc tylko pielengniarki....opiekowac to sie sama nauczysz;p nosic przebierac wszytko ja sie tam zapytalam babki czy dobrze robie co ze mna lezala;p a syn ma moj nos jak mi go pokazali na stole to ja sie patrze i sobie mysle kinol jak mamusia...;p

Jacieeee Aida gratulacje !!! wiedziałam ze urodziłas:-) :) a czemu kochana przez CC ?? ciesze sie ze masz juz po wszystkim!! teraz Ci zycze duzo ale to duzo cieprliwosci :) Mariolka teraz na Ciebie kolej :):tak:

No na mnie kolej :)), dziś w nocy miałam okropnie bolesne skurcze , normalnie jakby ktoś mi w brzuch przywalił:), ale nieregularne to nie panikowałam , we wtorek wizyta u lekarza to zobaczymy co powie:). Tylko tak trochę się boję:).
Oj ja to bym nie chciała żeby mój Adasiek miał po mnie nos bo to chyba najohydniejsza część w mojej buzi :D. Niech będzie przystojniaczek jak Tatuś :).

u mnie sie jednak nie udało :(( lekarze wykryli ciąże pozamaciczną... dwa dni temu doszło do poronienia bo strasznie krwawiłam. Następnie wykonali mi zabieg łyżeczkowania. Już od tygodnia leżę w szpitalu... mam nadzieje że już w poniedziałek wyjde bo mam dosc.

reklama
Do góry