reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża w liceum

He He no ja też od mojego T autko dostałam-miałam wtedy 17 lat he he he no i tak od tej pory jeżdżę ;D

*Dziewczyny a oprócz tych podkładów belli to jakie jeszcze podpaski bierzecie di szpitala (jeżeli w ogóle bierzecie te belli-tak Mi się jakoś napisało, bo wydaję Mi się że je każdy bierze he he)!?
9102_big.jpg
[sorki za drugi post, ale inaczej nie mogłabym dodać zdjęcia]

reklama
kami02 no własnie nie wiem jeszcze co ale torbe bede do końca kompletowac z mamą wiec na pewno mi pomoże.;-)

co tu tak pusto dziewczyny???? taka paskudna pogoda a was gdzieś wywiało..;-)

ja swoich zdjec niestety nie mam. ale w najblizszym czasie postaram sie zrobic i wstawie :)
a jak tam mamusie pierwszy dzien szkoly ? u mnie nie bylo najgorzej. jutro moj tato idzie do szkoly pogadac z dyrektorem. a w piatek juz mamy zebranie w sprawie matur. normalnie az mi sie odechcialo tej szkoly :p

violett ta takich z brzuszkiem tez nie mam zeby mnie całą było widac bo mam za słaby aparat w tel.;-)
beacia u mnie w szkole spoko. mam nowego fajnego ksiedza, a już sie bałam ze bedzie kiepsko ba tamten poprzedni był troche nie halo i czułam ze bedzie sie czepiał uczennicy w ciąży... poza tym michas lubi szkołe moja anglistka tez jest w ciąży 5 miesiąc, a z dyrektorem zobacze sie dopiero w poniedziałek na historii. my na rozpoczeciu mieliśmy tylko podany plan lekcji a o apelu w sprawie matur jeszcze nic nie mówili ale lada dzin na pewno bedzie. dziś już mieliśmy dwa polskie to nam gadała o ustnym i o pisemnym w sumie też...;-)

tez dzis mialam dwa polskie i tez mowila o ustnych. ja dzis mialam miec lekcje z dyrektorem ale mial spotkanie i go nie bylo. a co do Michasia to dobrze, że szkołe lubi :) mądry będzie jak sie naslucha tego co nauczyciele mowia :) moje malenstwo tez dzis w szkole ruchliwe bylo. dzis bylam u lekarza po zwolnienie z w-f i trzeba bedzie dac we wtorek nauczycielce. no i ja juz po pierwszej pracy domowej z matematyki.. i na szczescie jutro tylko 4 lekcje.

ja mam jutro 7 dziś miałam 5 ale jutro jeszcze nie bedzie dziennika wiec czuje ze skończe wcześniej bo inaczej to nie zdaże na autobus a taki do domu to mam tylko jeden a tak to musze 3 km na przystanek zasuwac...masakra. ale rano jezdze zawsze tym prawie spod domu i prawie zawsze nim wracam wiec nie jest źle..xD

no nie jest :) ja mam do szkoly 20 minut drogi takim spacerkiem szybszym. ogolnie to nie mam az takiego zlego planu. najgorzej mam we wtorek, bo 8 lekcji, a tak to po 7 no i w piatek 4.

No i u mnie w szkole jest gitarka ;) Wszyscy wokół są uprzejmi, na razie nie spotkałam się z nieprzyjemnymi komentarzami... No ale przez te 2 dni ucierpiał mój kręgosłup... mimo tego, że w szkole ktoś mi poniósł torbę to jednak, gdy już musiałam ją nosić to potem było ałaaaaaaaaaa....

reklama
cos nam forum ucichlo... dopiero poczatek roku a juz nie ma kto pisac... ech..
wychowawczyni juz wie o wszystkim. myslalam ze gorzej zareaguje.. ale nie bylo zle. powiedziala ze musi porozmawiac z dyrektorem. powiedziala ze szkola pomoze i ze nie bedzie zle :)
a co tam u Was dziewczyny slychac? odezwijcie sie czasem.

Do góry