reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Natkusia bo jak byłam to nic nie było widać jeszcze i dla spokoju wolała zlecić betkę. Wiesz nie zaszkodzi, a przynajmniej ja wiem, że wszystko okej jest. Trzymam kciuki za wizytę :)

Ja tylko na moment zajrzałam, bo zaraz mój tata na obiad przyjedzie :P

Maluś ja jednak myślę, że to ciąża ;*

Hej Dziewczyny! Zaprosiła mnie do Was jakiś czas temu Suseł, za co bardzo jej dziękuję ;-). Staraczką byłam prawie rok i niektóre z Was pamiętam i znam. Co prawda ostatnio rzadko zaglądam bo brzuszek mnie pobolewa przed komputerem ale czasem chętnie z Wami popiszę albo was poczytam :)

Nanncy witaj, witaj. U Ciebie to już bardziej zaawansowana ciąża :) U większości z nas dopiero I trymestr.

Mój tata pojechał, mąż jeszcze nie przybył i dzwonił, żeby na niego nie czekać, bo bardzo późno może być. Nadia w kąpieli mam nadzieję, że szybko spać dzisiaj pójdzie, bo ja już ledwo żywa jestem. Sprzątanie miałam całą parą i gotowanie, także jestem wypompowana.

Nanncy, witaj :)

Kinia, ja Kevina mogę non stop oglądać :D Jestem padnięta, trochę przysnęłam z dziewczynkami jak kładłam je spać, ale na ten film zawsze najdę siłę :) Dzisiaj nawet zrobiłam u dziewczynek porządek z ciuszkami i na jakiś czas mam spokój :)

Dziewczynki, jeżeli chcecie mieć listę, to napiszcie swoje dane. Ile lat, która ciąża i kiedy poród? Ułatwicie mi pracę. z góry dziękuję :*

Ostatnia edycja:
Marchewko, piękna dzidzia :*

Kochane, udało się robić z naszym tematem tak jak na Majówkach2014, Lipcówkach2014 i tak dalej. Trzeba wybrać teraz moderatora. Ale jak nie będziecie miały nic przeciwko z chęcią mogę nim zostać i mogę poprowadzić nasz dział. Co o tym sądzicie? Na razie wątek Staraczek jest przekierowywany, ale do tygodnia zniknie i tak jak Pani Admin napisała, i się nawzajem poinformujemy o zmianie :)

Mogę na spokojnie listę zrobić i nigdzie nam nie zapodzieje się :)

Ostatnia edycja:
no dziewczyny, musze wam powiedziec ze przeprowadzka mnie pokonala. pieknie nam sie udalo sprawnie przeniesc, ale teraz tyle na BB do nadrobienie, ze nie wiem jak to zrobic :-p najwiekszy plus to taki ze mialam mniej czasu na martwienie sie, oby do wizyty! chociaz czytam "What to expect when you're expecting" i bylo napisane ze wiecej poronien wystepuje u kobiet ktore nie maja mdlosci (a ja nie mam) i sie oczywiscie zestresowalam!
karola fajnie ze wrzucilas swoj brzuch bo ja myslalam ze cos jest ze mna nie tak :-p tez mi juz urosl a dopiero zaczal sie 7tydzien! tak mi pod pepkiem dziwnie wyskoczyl, ale przeczytalam gdzies wczoraj ze juz moze sie pokazywac i to wlasnie zaraz pod pepkiem wiec chyba jest ok.
brzuch.jpg

Kinia jak tam sytuacja meza? gratuluje bety! jutro wizyta? trzymam kciuki!
Marchew fajny ten porod mialas i szkoda ze w Polsce tak sie nie da :dry:

kasiula co do L4 to ja chyba nie powinnam sie wypowiadac bo uwazam ze przy pracy ktora nie jest niebezpieczna dla ciazy to powinno sie pracowac jak najdluzej i nie rozumiem L4 od pozytywnego testu.

mikaa jak tam u was?

tekla, Marchew ale piekne malenstwa!!

nana7ma gratuluje blizniakow!! Ty juz w kwietniu rodzisz! ekstra!

wikki u Ciebie owu to wielka niewiadoma wiec sie nie martw, napewno byla pozniej! ciezko bedzie przez te 10dni ale wytrwasz kochana i bedzie ok!

malusiolka fajny pomysl z lista. moja data porodu: 25.07, pierwsza dziecko, 24l, kolejna wizyta 3.12. no i oczywiscie mozesz byc moderatorem.
Nanncy milo Cie widziec i Twoj suwaczek! :-) wpadaj tu do nas czasem :blink:

Załączniki

• brzuch.jpg
    brzuch.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Dziewczynki, założyłam wątek z listą i wątek z wizytami u lekarza. Jeżeli któraś chce znaleźć się na liście, to proszę tutaj, albo na PW pisać datę porodu, wiek i która to ciąża. Wpisałam parę dziewczyn i mam nadzieje, że reszta z Was nie gniewa się na mnie, bo nie pamiętam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry