reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Hej dziewczyny, dzisiaj trochę późno, ale to dlatego, że samopoczucie fatalne, ledwo żyję dzisiaj. Od rana byłam na badaniach krwi i moczu, po południu powinnam mieć wyniki, mam nadzieję, że Beta dobrze przyrasta. Mam pytanie bierzecie jakieś witaminy? Mnie lakarka powiedziała, że póki co wystarczy mi Jod i Kw. foliowy, ale jakoś tak chyba wolałabym jakieś wiyaminy, bo wtedy wiem, że będzie wszystko co maleństwu potrzebne.

Mika no tak warto pocierpieć :D

Malusiu ja też miałam poród ciężki, 16,5h na porodówce ze bólami krzyżowymi, ktg pokazywało maksymalne skurcze, a rozwarcia było brak. Znieczulenia nie dawali wcale w tym szpitalu i nawet usg przed porodem nie zrobili... Skończyło się na poszarpaniu całej szyjki i na dodatek bardzo długim dochodzeniu do siebie... Ehhh dlatego powiedziałam teraz się nie dam i CC ma być.

Lecę za chwilę po Nadię dzisiaj też do dziadka jedzie, ok 17 ma po nią być :)

reklama
Chciałam pochwalić, Betka rośni dzisiaj wynosił: 103690,18 mIU/ml, hematokryt za niski, ale reszta badań w normie :) Także jest okej, ciąża jak widać rozwija się chyba prawidłowo przy takiej Becie.

Kinia piekna betka:) a kiedy ostatnio bylas na becie? kurcze moze ja tez sie przejde przynajmniej bede wiedziec czy beta duzo urosla od poprzedniego razu! bo wiyta za 1,5tyg ciezko mi wytrzymac, w poprzedniej ciazy na tym etapie co tydzien chodzilam:)

No dzis tez tak kiepsko sie czuje;/ ciagle odczuwam glod..to straszne;/ chyba pojde na drzemke bo dzis jeszcze do kontroli z corka musze jechac....

Julia ja miałam skierowanie od lekarza co do bety, poprzednią 3 tyg temu robiłam jak się dowiedziałam. Ja się trochę zdziwiłam tym skierowaniem, ale jak mus to mus, tylko martwię się, że znowu chyba zaczyna się niedobór żelaza :( Ja wizytę mam w pn ale to tylko po dupka, a taką u lekarki co chcę, żeby prowadziła to dopiero 17.12.

Zimno mi dzisiaj cały dzień, spałam nawet trochę z Nadią, bo jej też się przysnęło.

witajcie :-)
ja po usg... nie obyło się bez przygód - ale ważne, że udało się w końcu dostać na to usg ;P dzidzia ma się dobrze - aż nie mogę uwierzyć, że we mnie jest nowe życie - w ogóle nie czuję jakbym była w ciąży... później postaram się wkleić zdjęcie z wizyty... sporo mi ich wydrukowali :tak:

Karola, Wiki dzięki, ja się właśnie zastanawiam, bo ja z Nadią brałam Femibion, ale wtedy jeszcze inną nazwę to miało i Pani w aptece powiedziała, że jest to bardzo polecane i jeszcze Prenatal, albo prenatal duo.

MArchew to czekam na zdjęcia usg :)

Ja dzisiaj już trochę ogarnęłam i właśnie po śniadanku jestem, czekam na Nadię, aż ją dziadek przywiezie. Miała być po 9, więc pewnie niebawem będą :D

Mąż jeszcze w pracy, trochę szkoda. Szwagierka wczoraj mi wcisnęła 4 mega worki próżniowe takie po 20 kg i jeszcze dzisiaj ze 3 ma mi przywieźć ;/ Nie mam pojęcia gdzie mam to wsadzić :(

Witam się sobotnio :-)

Po ciężkim tyg w pracy nareście wolne! :tak: ja ogólnie czuje się dobrze, jedynie co jestem zmęczona ciągle i boli podbrzusze.. do lekarza idę w poniedziałek na 8.30 - proszę trzymajcie &&&&&&&&&&!!

Nana gratuluję bliźniaków :-)

Tekla piękne to Twoje szczęście!! :tak:

Wiki nie przejmuj się, na pewno ciąża jest młodsza :-) wszystko będzie dobrze!

Kinia piękna beta ale nie rozumiem po co Ci kazał robić lekarz :confused: ważne że z ciążą ok

Benfica jak chcesz drugiego syna to oby Twoje przeczucie się sprawdziło :tak:

Maluś jak tam? :-D

Buziaki

reklama
Witam Kochane :* Wczoraj czytałam co pisałyście, ale nie miałam jakoś ochoty odpisywać. Nie wiem ciąża, czy jej brak, ale od 2 dni mam tak, że jak budzę się, to muszę szybko lecieć coś zjeść, bo mi niedobrze się robi :baffled:

Natkusia, &&&&& za wizytę :*

Marcheweczko, pokaż zdjęcie :*:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry